Bedrijfsoverdracht afronding

Bedrijfsoverdracht afronding; het door gestelde doel komt binnen bereik. De haven komt in zicht!bedrijfsoverdracht afronding

Indien de Due Diligence tot een bevredigende uitslag heeft geleid, als de onderhandelingen na de Due Diligence tot overeenstemming hebben geleid,  en koper heeft een passende overnamefinanciering gekregen, kan de verkoopovereenkomst door ons gemaakt worden. De veilige haven is in zicht.

BEDRIJFSOVERDRACHT AFRONDING

Deze overeenkomst inzake de bedrijfsoverdracht kan additionele overeenkomsten bevatten zoals een Earn Out regeling, eventueel een samenwerkingsovereenkomst, en/of een huurovereenkomst. BusinessPartners kan dergelijke overeenkomsten opstellen en voor u – als onze opdrachtgever – uitonderhandelen op weg naar finale overeenstemming over de bedrijfsoverdracht afronding. Ook deze werkzaamheden behoren bij onze No Cure No Pay werkwijze. Desgewenst kunt u gebruik maken van de juridische ondersteuning van een bedrijfsovername jurist, die 30 jaar ervaring heeft als jurist in de wereld van bedrijfsovernames.

Na de handdruk, na de definitieve overeenstemming tussen koper en verkoper,afronding bedrijfsoverdracht handdruk worden de te nemen praktische stappen inzake de bedrijfsoverdracht afronding verder besproken en uitgewerkt. Voor zover dit nog niet  is gebeurd worden het management, overig personeel, relaties, leveranciers en klanten ingelicht over de bedrijfsoverdracht. Bij eenmansbedrijven of VOF’s kan de bedrijfsoverdracht onderhands verlopen. De koopsom dient (op een derdengeldenrekening)  gestort te worden voor de activa worden geleverd. In geval van een aandelentransactie wordt de koopsom wordt gestort op de derdengelden rekening van de notaris.  De aandelen worden via de notaris geleverd en de koopsom wordt vervolgens aan uw holding of aan u betaald. Op dat moment is de  bedrijfsoverdracht afronding een feit. De koper wordt door verkoper voorgesteld aan het management en aan het overig personeel, relaties, de leveranciers en klanten.

De bedrijfsoverdracht afronding is bereikt. afronding bedrijfsoverdracht veilige havenHet schip heeft de veilige haven bereikt en ligt rustig voor anker.

No Cure No Pay

Het gehele traject na de bedrijfswaardering hebben we op No Cure No Pay basis voor u bemiddeld. Dat hebben we met overgave en commitment gedaan; het is altijd een sport om een bedrijf zo goed mogelijk te verkopen en overgedragen te krijgen, een wedstrijd die we willen winnen. Voor u en voor ons, want uw belang is ook het onze.

no cure no payWe hopen dat u tevreden bent met het behaalde resultaat. Dan hebben we ons doel bereikt.

BusinessPartners wenst u van harte proficiat met een geslaagde  bedrijfsoverdracht afronding ! (Wilt u met Pleun Bakker sparren over een investering of participatie in een bedrijf, een patent of anderszins dan weet u hem inmiddels wel te vinden)

 

 

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKENOVER BEDRIJFVERKOOP