No Cure No Pay

BusinessPartners voert de volgende No Cure No Pay trajecten voor u uit: Bedrijf Kopen, Bedrijf Verkopen, Bedrijfsovername, Bedrijfsoverdracht, Bedrijfsbemiddeling, Fusie, Start-Up, Patent verkopen, Octrooi vermarkten, Participatie, Investering, Crowdfunding.

BusinessPartners werkt op No Cure No Pay basis voor u als ondernemer voor ondernemers als uw bedrijfsovername adviseur bij de bovengenoemde bedrijfsovername trajecten.

BusinessPartners doet het volledige bedrijfsadvies, de begeleiding en realisatie van een voorgenomen bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht van A-Z., dus tot en met het ondertekenen van de transactie bj de notaris. Pure bedrijfsbemiddeling in optima forma.  Bij alle facetten die we samen met u tegenkomen en oplossen in deze intensieve trajecten waar ervaring en commitment een alles bepalende rol vervullen. Van bedrijf kopen tot uw bedrijf verkopen, begeleiding en realisatie van een voorgenomen bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht.  Maar ook bij het registreren en verkopen van uw patent of het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering: of de pitch bij een investeerder. BP doet dit  volgens het No Cure No Pay principe, dus zonder facturering; u betaalt zo onze succes fee uit de door u ontvangen transactieopbrengst, dus letterlijk uit de werkelijk door u ontvangen gelden.

U bent BusinessPartners niets verschuldigd indien de bedrijfsoverdracht of de bedrijfsovername of de transactie niet plaatsvindt. Dit is uniek in de wereld van corporate finance, waar meestal gewerkt wordt op basis van een entry fee en uurtje factuur….   Interessant bijkomend voordeel van het werken op No Cure No Pay basis voor u als opdrachtgever is dat u tussentijds geen declaraties krijgt. U hoeft dus niet steeds weer terugkomende facturen te controleren.  Daarom kunt u er zeker van zijn dat we er 100% gemotiveerd voor gaan en de optimale transactiesom voor u verwezenlijken. Immers: uw belang is ons belang!

NB. Bij  de opstart van onze werkzaamheden en bij opdrachten tot bedrijfswaardering vraagt BusinessPartners een redelijke vergoeding, evenals voor advieswerk en begeleiding die niet behoren bij een aan- of verkoop traject. Denk bijvoorbeeld aan business building of het opzetten van een joint venture.

Na de bedrijfswaardebepaling en na analyse en advies doen we het vervolgtraject van bedrijfsoverdracht, een bedrijfsovername, alle koop- en verkooptrajecten tot en met de closing van de deal volgens het No Cure No Pay principe.

Belt u om af te stemmen gerust met Pleun Bakker op 06 543152 72 of mail direct via info@businesspartners.nl

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP