Bedrijf verkopen

Na een lange carrière als ondernemer hebt u besloten: we gaan ons bedrijf verkopen. De verkoop van uw bedrijf is vaak eenmalig, met een aanzienlijke impact. Het verkoopproces dient daarom optimaal te zijn. Op een succesvolle manier uw bedrijf verkopen? Hier komt veel deskundigheid en ervaring bij kijken. Daarom is het van essentieel belang een goed traject te starten met voorbereiding tot het vinden van goede kopers voor uw onderneming.

Wij adviseren u graag tijdens deze spannende tijd. Maak vrijblijvend een afspraak met onze bedrijfsbemiddelaar om eens rustig te praten over het traject bedrijf verkopen op No Cure No Pay basis. Laten we eens van gedachten wisselen over een bedrijfsoverdracht of een bedrijfsovername.

Verkoopwaarde bedrijf berekenen

Een bedrijf verkopen is altijd weer een unieke ervaring en vereist voorbereiding en professionele begeleiding van een ervaren bedrijfsbemiddelaar.ondernemer wil bedrijf verkopen BusinessPartners helpt u om uw bedrijf door te lichten en kijkt met een onafhankelijke blik naar de verkoopwaarde van uw bedrijf. Wij hebben de benodigde kennis in huis van onder meer financiële planning, juridische aspecten en fiscaliteit. En ook als initiator, begeleider, onderhandelaar en bewaker van het verkoopproces bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak een afspraak met onze bedrijfsbemiddelaar Pleun Bakker en laat u goed adviseren over de verkoop van uw bedrijf.

 

Wij beloven u een interessant gesprek

voorbereiden bedrijf verkopenBusinessPartners beschikt over meer dan 15 jaar praktijkervaring als bedrijfsovernameadviseur. We zijn specialist in het berekenen van de verkoopwaarde van elk MKB.  Via verschillende waarderingsmethodes berekenen wij de redelijke marktwaarde van uw bedrijf. De ontwikkeling van omzet, inkoop en bedrijfskosten en de economische waarde van uw activa worden intensief met u doorgesproken. De bedrijfswaardering is een belangrijk document dat vervaardigd is op basis van expertise, ervaring en marktgevoel. Het is de onderbouwing van de waarde van uw bedrijf. Ons professionele advies stelt u in staat op het juiste moment een uitdagende beslissing te nemen. Zie voor meer info www.bedrijfsbemiddeling.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beloven u een interessant gesprek.

 

Hoe verloopt de procedure van uw bedrijf verkopen?

bedrijf verkopen bruggen bouwenNa het bepalen van de verkoopwaarde van uw bedrijf voert BusinessPartners de bemiddeling bij het traject bedrijf verkopen voor u uit op No Cure No Pay basis. Uw bedrijf wordt anoniem aan marktpartijen en in onze netwerken aangeboden.

Na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring volgt de wederzijdse uitwisseling van meer gegevens, waarbij van groot belang is dat de kandidaat-koper affiniteit heeft met uw bedrijf en dat de financiering voor het bedrijf verkopen mogelijk is. Als blijkt dat u en de kandidaat-koper verder willen, dan wordt het traject bedrijf verkopen volledig begeleid door BusinessPartners. Van het onderhandelen over de verkoopwaarde bedrijf, het opmaken van een intentieovereenkomst tot het ondertekenen van het verkoopcontract.

Contactformulier Direct contact: 06 543 152 72

 

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKENOVER BEDRIJFVERKOOP