Tarief en vergoeding

Tarief en vergoeding zijn niet vastgelegd in een prijslijst, het tarief en de vergoeding worden in verhouding met de omvang van de bedrijfsbemiddeling vastgesteld. Voor bedrijfsanalyses en bedrijfswaarderingen, bedrijfsadviezen, zoekopdrachten, business building, support en mediation vraagt BusinessPartners een redelijke vergoeding. Wij beloven u value for money.

Naast een redelijke opstart vergoeding werkt Businesspartners meestal op “no cure no pay” basis bij bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht, start-up, patenten en octrooien, ook bij zoekopdrachten, participatie en investering.

Na overleg met u doen wij u graag ons voorstel toekomen.

Tarief voor Bedrijfsanalyse en bedrijfswaardering, overige diensten.

De gewenste bedrijfsanalyse is een blauwdruk van het te verkopen of te kopen bedrijf. Historie, ontwikkeling, processen, management, personeel, administratie, boekhouding, performance, prognoses, omgeving, branche , markt, trends worden onder de loupe genomen. Het werk dat aan een bedrijfsanalyse gepaard gaat wordt bepaald aan soort, complexiteit en omvang van het te analyseren bedrijf.

Deze facetten zijn ook van invloed  op de complexiteit van bij het vervaardigen van een bedrijfswaardebepaling. Na het maken van bedrijfsanalyse en de bedrijfswaardebepaling  gaan de “no cure no pay” trajecten in:

bedrijfsovername, bedrijfsoverdracht, start-up, patent verkopen, participatie, investering, joint venture: deze trajecten  doen we geheel op “no cure no pay” basis.

Dus alleen in geval van een ondertekende deal en na ontvangst van uw gelden vanwege de geslaagde bedrijfsovername declareren wij een vooraf met u overeengekomen percentage  volgens tarief van de transactiesom voor onze bedrijfsbemiddeling.

Vanwege het “no cure no pay” beginsel kunt u er van overtuigd zijn dat we er voor de volle 100% voor gaan om snel optimaal resultaat voor u te boeken! Geen uurtje factuurtje, geen declaraties die moeilijk en tijdrovend zijn om te controleren. We zijn ondernemer voor ondernemers.

Pleun Bakker van BusinessPartners is zijn leven lang ondernemer; hij zet zijn ervaring graag in in uw belang, tegen een fair tarief.

                              

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP