Bedrijvenmakelaar

bedrijvenmakelaarBusinessPartners is een organisatie van zeer ervaren en kundige bedrijvenmakelaars die door heel Nederland werken en een bedrijfsovername vakkundig begeleiden op No Cure No Pay basis. Van bedrijfsbemiddeling en bedrijfsadvies tot de begeleiding en realisatie van een voorgenomen bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht. BusinessPartners heeft een ondernemersmentaliteit en bewijst dat door bedrijfsovernames te begeleiden op No Cure No Pay basis, hetgeen door ondernemers zeer op prijs wordt gesteld.

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige bedrijvenmakelaar? Neem vrijblijvend contact op met ons en laat u informeren over de vele diensten die Business Partners u aanbiedt.

Contact opnemen

 

Bedrijf verkopen in stappen

Na jarenlang hard werken komen steeds meer ondernemers tot de conclusie: ik wil mijn bedrijf verkopen. De overdracht van uw bedrijf is een ingrijpende stap. Als ervaren bedrijvenmakelaar weten wij als geen ander u deskundig te begeleiden bij uw bedrijfsovername. Snel, zakelijk en uiteraard gericht op de beste resultaten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij beloven u een interessant gesprek.

 

Een uitdagende beslissing: uw bedrijf verkopen

Na uw beslissing om uw bedrijf te verkopen, neemt uw bedrijvenmakelaar de stappen met u door van de voorgenomen bedrijfsoverdracht of bedrijfsovername. Een bedrijf verkopen geschiedt in de volgende stappen:

  • Het bedrijf verkoopklaar maken
  • Bedrijfswaardering en verkoopmemorandum
  • Onderhandelingen
  • Dealmaking

Voor het vervaardigen van de bedrijfswaardering en verkoopmemorandum vragen we een faire vergoeding. Het verkooptraject geschiedt op No Cure No Pay basis. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten.

Kennismaken Business Partners