Verkoop hostingbedrijf: Kantje boord

kantje boord

kantje boord

Verkoop hostingbedrijf: Kantje boord

verkoop hostingbedrijf

kantje boord…..

De verkoop hostingbedrijf verliep niet zo soepel als we gewend zijn of we ons gewenst hadden. Het was zoals de verkoper ons liet weten:  “Mijn bedrijf verkopen was kantje boord…. ” Maar… we hebben er wel een heel tevreden opdrachtgever aan over gehouden. En ook de koper heeft zijn tevredenheid betuigd.

Tijdens de onderhandelingen bij de verkoop hostingbedrijf waren onze opdrachtgever als verkopende partij van een hosting bedrijf en de koper, eigenaar van een hosting bedrijf  af en toe het broodnodige vertrouwen in elkaar kwijt en laaiden de emoties zo nu en dan  behoorlijk op.

Wij van BusinessPartners  moesten dan ook van tijd tot tijd alle zeilen bij zetten om de voorgenomen verkoop hostingbedrijf geen schipbreuk te laten lijden. Soms is het verstandig om koper en verkoper onderling direct te laten communiceren. In andere gevallen kan het ook averechts werken, zoals tijdens de onderhandelingen en de uitwisseling van gegevens tussen de partijen. Hierbij  ontstonden misverstanden en dreigden koper en verkoper er mee te stoppen.

We wisten echter het wederzijdse vertrouwen te behouden en de deal succesvol voor beide partijen te realiseren.

En daar doen we het voor!

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP