Race Academy, opleiding circuitrijden met motoren

Race Academy, opleiding circuitrijden met motoren

Placeholder 1

Placeholder 1

trac

Aan: Businesspartners B.V.


Datum: 17 maart 2012


Geachte heer Bakker, beste Pleun,


Ik heb het genoegen en de behoefte te reflecteren op jouw inzet als bedrijvenmakelaar in het proces van verkoop van The Race Academy.

In een economisch zeer lastige periode ben je er in recordtijd in geslaagd om potentiele kopers aan tafel te krijgen. Niet een, maar meerdere. Allen relevante potentials. Een unieke prestatie.

De begeleiding van de parallele koop- en onderhandelingsprocessen blonk uit in snelheid, accuraatheid, onmiddelijke feedback en waardevolle adviezen zowel naar inhoud als naar strategie.

In de gesprekken met de potentiele kopers is mij gebleken dat je bij allen onmiddellijk het in dit soort processen benodigde vertrouwen hebt kunnen wekken. Een key-voorwaarde voor succes.

Concept-contracten en financieringsconstructies werden op maat voorgelegd aan de verschillende partijen die in beeld waren.

Met het vorenstaande werd een klimaat geschapen waarmee zaken doen bijna vanzelfsprekend werd.

Binnen twee maanden de deal rond krijgen spreekt voor zich. Daarbij mag natuurlijk bepaald niet worden vergeten te noemen dat het uiteindelijke resultaat wat betreft de koopsom niet ver af lag van de oorspronkelijke vraagprijs.

Ik dank je wel.

Hartelijke groet,

Jan van Gorp

The Race Academy  VALETTE FRANCE