Kouwenhoven , installatiebedrijf elektro

Kouwenhoven , installatiebedrijf elektro

Placeholder 1

Placeholder 1

Verkoop van Kouwenhoven Elektrotechniek B.V.


Activa/ Passiva transactie

Omschrijving: Kouwenhoven Elektrotechniek ontwerpt en installeert complete elektrotechnische installaties  voor (tuinbouw) bedrijven en kantoren door heel Nederland.

 

“Het vertrouwen in de deskundige begeleiding van Jeroen Dekker was voor mij beslissend om voor BusinessPartners te kiezen”

Dat vertelde Peter Kouwenhoven in een openhartige bui. Peter Kouwenhoven had al eens eerder zijn licht opgestoken over het onderwerp “verkopen” op een open dag van de Kamer van Koophandel.  Bovendien was hij naast BusinessPartners ook in gesprek met een collega bedrijvenbemiddelaar. Niettemin koos hij voor Jeroen Dekker, werkzaam bij BusinessPartners West.

Een groter compliment kan je als begeleidende bedrijvenbemiddelaar dan ook niet krijgen. Het vertrouwen van Peter is niet beschaamd integendeel het gehele verkoopproces is heel vlot verlopen en 9 maanden na de start is de transactie getekend. Peter kijkt daarom heel tevreden terug op het verloop. Een succesvolle verkoop en een goede overdracht van zijn personeel naar GST Elektrotechniek en Verwarming.

BusinessPartners feliciteert GST Elektrotechniek en Verwarming met de verwerving van Kouwenhoven Elektrotechniek en wenst hun veel succes voor de toekomst.