Jansen Rolluiken

Jansen Rolluiken

Placeholder 1

Placeholder 1

Oktober 2012: Jansen Rolluiken Zonwering

 

Business Partners: Jan Loefs

 

De allereerste keer dat Jan Loefs mij benaderde was ergens in 2009. Ik had in die tijd wel eens gedacht aan verkoop van mijn bedrijf maar helemaal rijp was de tijd er nog niet voor.

Het was een goed gesprek en dus heb ik de gegevens van Jan Loefs en Business Partners bewaard.

Begin 2011, toen het leek of de Nederlandse economie weer uit het dal krabbelde, heb ik toch daadwerkelijk besloten mijn bedrijf te verkopen. Ik heb contact opgenomen met Jan Loefs die na enkele gesprekken over mijn wensen de verkoop in gang heeft gezet.

Gedurende 2011 gleed de economie toch weer af en was het moeilijk om een koper te vinden.

Maar Jan Loefs heeft alle mogelijke middelen aangewend en eind 2011 ook een werkelijk geïnteresseerde gevonden. Ik heb zijn bemiddeling als eerlijk en oprecht ervaren zowel naar mij (verkoper) als ook naar de koper toe.

Door de slechte economie waren het moeilijke onderhandelingen. Jan Loefs heeft mij voorgesteld aan de juiste adviseurs, mij bij alle voorbereidingen en de vastlegging van het due diligence onderzoek bijgestaan, en hij was volhardend en gedreven om een goed resultaat te behalen.

En het resultaat was er. Ik ben er zeer tevreden over de samenwerking met Jan Loefs van begin tot het einde van het verkoopproces en kan samenwerking met Business Partners aanbevelen.