Expertise, ICT opslag specialist

Expertise, ICT opslag specialist

Placeholder 1

Placeholder 1

eXpertise-IT


Verkocht door BusinessPartners – Januari 2011


Kender Thijssen maakt bekend dat zij alle aandelen in storage specialist eXpertise-IT uit Rijswijk heeft overgenomen. Kender Thijssen haalt met de acquisitie een zeer gespecialiseerde storagespeler in huis met kennis van onder andere EMC datadomain, CA, Commvault, NetApp en SUN.

EXpertise-IT wordt onderdeel van de business unit Kender Thijssen Storage Solutions, welke geleid gaat worden door Hendrika Vreugdenhil als directeur van eXpertise-IT. Kender Thijssen Storage Solutions is daarmee breed uitgerust om organisaties te helpen met het beschermen van bedrijfskritische data; ook wel het goud van de 21eeeuw genoemd.

Hendrika Vreugdenhil, directeur van eXpertise-IT geeft aan: “Wij zien een exponentiële groei in de storagemarkt in Nederland. Om deze snel groeiende vraag op een goede manier te kunnen blijven beantwoorden voor onze klanten waren wij op zoek naar een grotere ICT-onderneming die alle klanten in Nederland kan ondersteunen. De strategie van Kender Thijssen als leverancier van niet alleen de producten en diensten rondom storage, maar ook de managed services, past uitstekend bij onze groeiplannen en biedt optimale ondersteuning voor onze klanten. Bedrijfsmakelaar Jean-Paul de Graaf van BusinessPartners heeft ons prima geholpen om de deal rond te krijgen. Het overname proces verliep prettig. Door de doortastende en zakelijke aanpak van BusinessPartners was de transactie binnen 8 weken rond.”

Marco Lesmeister, CEO Kender Thijssen, reageert: “We waren al een tijdje op zoek naar een versterking van onze storage propositie in de markt. Met de acquisitie van eXpertise-IT hebben we een goede stap gemaakt met gespecialiseerde kennis op het gebied van storage, back-up/recovery en archivering, maar ook data duplicatie, beveiliging en storage on demand. Daarmee kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen.”

Over Kender Thijssen

Kender Thijssen is specialist in het ontwerpen, leveren, beheren en optimaliseren van flexibele ICT- en telefonie-infrastructuren in Nederland. Al ruim 30 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties beter te presteren met ICT-beheer, onderhoud en professionele (tijdelijke) ICT-oplossingen. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep.