Belastingadviesbureau

Belastingadviesbureau

Business Partner Overeenkomst

Ik heb in 2005 een Belastingadviesbureau opgericht en heb het er vanaf de datum van oprichting erg druk mee gehad. Natuurlijk is dat alleen maar geweldig, maar op een zeker moment werd het werk teveel en stond ik voor de keuze om of uit te breiden of om (een deel van) de aandelen te verkopen.

Ik ben toen op internet gaan zoeken naar een bedrijfsmakelaar bij mij in de buurt en ik ben toen met Ton Goossens van BusinessPartners in contact gekomen. Tijdens het eerste gesprek kreeg ik al vertrouwen in de aanpak van Ton en zijn organisatie. Ik heb uiteindelijk voor BusinessPartners gekozen omdat ze een grote database van kopers hebben en ook echt actief op zoek gaan naar kopers/investeerders. Je wilt tenslotte zo snel mogelijk een koper vinden voor je bedrijf. Daarnaast zijn ze door geheel Nederland gevestigd, dus ze hebben een veel groter bereik dan een bedrijfsmakelaar die zelfstandig te werk gaat. Ook de fee die ze rekenden voor de bedrijfsoverdracht, was zeer competitief ten opzichte van collegae bedrijfsmakelaars.

In eerste instantie wilde ik mijn gehele bedrijf verkopen, maar na enkele gesprekken met de huidige eigenaar en inzichten van Ton, zijn we tot een andere creatieve oplossing gekomen. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van het team van BusinessPartners en ik kan ze zeker aanbevelen als u voor de verkoop van uw bedrijf staat.
Met vriendelijke groet,

 

Op verzoek van Koper is dit statement anoniem, met een uitnodiging voor geïnteresseerde opdrachtgevers om  contact via BusinessPartners te maken.

 

BusinessPartners