Participatie

Bij participatie of investering is BusinessPartners in Nederland  en internationaal een gekend en gecommitteerd bedrijfsovername adviseur. We zijn bijna 20 jaar gespecialiseerd in participaties en investeringen in bedrijven, start-ups en patenten.

In Nederland, Europa en daarbuiten is de bedrijvenmarkt en business onbegrensd en onuitputtelijk; een investeringsparadijs voor participant en investeerder.

Tenminste, als je de weg weet, want naast de talrijke kansen is de bedrijvenmarkt bezaaid met valkuilen.  Of het nu gaat om een investering  in een bestaand bedrijf,  een start-up,  een patent,  of het een joint venture betreft.

In en buiten Nederland vinden we bijzonder veel creatieve startende ondernemers met toepasbare initiatieven en briljante ideeën om een veelbelovende start-up te realiseren waarvoor een participatie gevraagd wordt. Voorts is er een aanzienlijke categorie ondernemers die op weg zijn naar expansie, middels autonome groei of via het kopen van een onderneming  of een joint venture wensen op te zetten.  De investeerder moet vertrouwen hebben in het idee, de startup, het patent, en in de persoon of onderneming die daar achter staan.  De participant wenst uiteraard een aantrekkelijk ROI (Return on Investment).

Een start-up of bedrijfsovername waarvoor een participatie gevraagd wordt is een intensief traject waarbij u de ervaring en bedrijfsbemiddeling van uw bedrijfsovername specialist goed kunt gebruiken. Een degelijke voorbereiding, commitment en een helder en bondig businessplan zijn essentieel.

BusinessPartners bedrijfsbemiddeling regisseert participaties en deelnemingen in start-ups, ondernemingen going concern, joint ventures en bij de vermarkting van patenten en octrooien waarvoor de investering gevraagd wordt op basis van “no cure no pay”.

Doel is vanzelfsprekend dat de participant of de investeerder er samen met de startende of doorgroeiende ondernemer, er beter van worden. De participant brengt met de investering en wellicht zijn ervaring het doel dichterbij.

BusinessPartners bedrijfsbemiddeling opereert sinds 2000 op de MKB bedrijvenmarkt en weet hoe je investeerders, participanten  ondernemingen en startende ondernemers of doorgroeiende ondernemers samen brengt. Dat is dankbaar werk. Op “no cure no pay” basis. Ongeacht welk soort onderneming dan ook. BusinessPartners zal de nagestreefde participatie, investering of deelneming optimaal realiseren.

Naast een redelijke start-up fee  doen wij het gehele traject van de bedrijfsbemiddeling bij participatie gevraagd op basis van “no cure no pay”. De bedrijfsbemiddeling bij investering gevraagd of deelneming  is altijd een nieuw schaakspel onder regie van de bedrijfsovername specialist.

Vaak spelen we simultaan op meerdere schaakborden.

Investering in een bedrijf, participatie gevraagd, of deelneming: een unieke onderneming

Participatie gevraagd, investering of deelneming?  No Cure No Pay? Van bedrijfswaardebepaling tot Due Diligence, van participatie overeenkomst tot de aandeelhouders overeenkomst en de closing , BusinessPartners is uw partner. Of het nu een start-up, de marketing van een patent, een joint venture, going concern doorgroeien van de onderneming betreft. Zie ook referenties en verkochte bedrijven.

Wij presenteren uw vraag, uw search (anoniem) naar een participatie, investering of deelneming in start-ups, patent marketing, joint venture, going concern bedrijf op de belangrijkste bedrijven-databanken, zoals bedrijventekoop.nl, bedrijfsbemiddeling.nl in Nederland en internationaal.

BusinessPartners is sinds 2000 expert op het gebied van bedrijfsbemiddeling bij  investering of deelneming in de waardering en marketing  van patenten, joint ventures, start-ups, bedrijven going concern, en bedrijfsovernames. Naast een faire start-up fee doen we onze bedrijfsbemiddeling op basis van “no cure no pay”.

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP
BusinessPartners