U wilt een bedrijf kopen?

Waarom wilt u een onderneming overnemen? Om de performance van uw bestaande organisatie verbeteren? Of misschien wilt u een groter marktaandeel of ondernemen? Dan kan een onderneming aankopen de juiste weg zijn. U hoeft op deze manier niet een nieuw bedrijf van de grond af op te bouwen. U kunt de nieuwe onderneming kopen ter uitbreiding. BusinessPartners helpt graag bij het bedrijf kopen want het is een behoorlijk ingewikkeld traject.

15 jaar ervaring

Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring in de MKBedrijvenmarkt met het aan- en verkopen van bedrijven en het begeleiden van fusies. Als bedrijfsovername adviseur sparren wij samen met u over de strategische waarde van de onderneming die u wilt kopen. Analyse en waardebepaling van het aan te kopen bedrijf doen we voor een laag tarief. De onderhandelingen, contractwerk en afrondende werkzaamheden bij het traject bedrijf kopen doen we op basis van No Cure No Pay.  Wij zorgen er voor dat de transitie door de huidige eigenaar van de onderneming die u wilt kopen conform de regels van de zorgvuldigheid geschiedt. Samenwerken met BusinessPartners betekent dat u verzekerd bent van een realistische en eerlijke koopprijs en een goed gestructureerde transactie en een / effectieve afronding. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op met Pleun Bakker via 06-54315272 of mail naar info@businesspartners.nl

Bedrijf kopen? Het proces in een notendop:

• We starten met een uitgebreide kennismaking. Kosteloos en vrijblijvend
• Is de samenwerking een feit, dan analyseren we uitgebreid de mogelijkheden om een geschikte onderneming te  kopen
• Anoniem exploreren van netwerken en de MKBedrijvenmarkt
• We creëren anoniem een profiel voor “een Bedrijf ter Overname gevraagd” op de belangrijke bedrijven datasites, brancheorganisaties en bij branchegenoten
• Wij onderzoeken en waarderen de bedrijven te koop die u interessant vindt. Dit doen we tegen een laag tarief
• Uitonderhandelen van een goede deal
• Complete afronding van het gehele traject bedrijf kopen inclusief contractwerk
• Maximale vertrouwelijkheid gedurende het gehele proces
• No Cure No Pay

Bedrijf kopen via “no cure no pay”

Een bedrijf kopen is nooit routine; iedere situatie, ieder bedrijf is anders, met zo als de koper en de verkopende partij. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het MKB. Al vele tientallen bedrijfsovernames hebben wij succesvol en naar tevredenheid van beide partijen afgerond. Dit doen wij altijd op basis van no cure no pay. Dit betekent dat u ons alleen de succes provisie betaalt als u daadwerkelijk een onderneming overneemt. Het traject bedrijf kopen  doen we zorgvuldig, van A-Z.

Wilt u weten welke bedrijven op dit moment te koop worden aangeboden in de MKBedrijvenmarkt? Bekijk ons bedrijfsovername aanbod of neem voor een bedrijf kopen contact op met Pleun Bakker voor advies.

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP
BusinessPartners