Verkoop & montagebedrijf kunststof kozijnen

Verkoop & montagebedrijf kunststof kozijnen

2.150.000

Midden Nederland

Ref: 1383 PC

 

Onze opdrachtgever exploiteert reeds gedurende jaren een zeer succesvolle en dynamische onderneming in kunststof kozijnen en alles wat er bij komt kijken om een woning/bedrijfspand aan de buitenkant onderhoudsarm te maken en te verduurzamen.

 

Deze mooie onderneming is reeds jarenlang vooraanstaand dealer van een sterke kozijnenleverancier en heeft een bijzonder goede reputatie opgebouwd, en daar zijn de fors groeiende omzet en de bedrijfsresultaten dan ook naar.

 

Het bedrijf met de bijzonder mooi ingerichte showroom en kantoor is gevestigd in een ruim huurpand op prima locatie in Midden Nederland. Naast de directie zijn er 10 werknemers die al   jaren lang voor deze ondernemer werken.

 

De montage wordt uitgevoerd door 2 eigen ervaren montageploegen bestaande uit eigen werknemers,  die al jaren met een grote mate van zelfstandigheid in het bedrijf werken, desgewenst aangevuld met 4 ervaren ZZP-ers die eveneens al jaren voor deze onderneming monteren.

De omzet in 2022 zal ca € 2,5 M zijn en het bedrijfsresultaat zal snel doorgroeien naar 500k.

Zeer geschikt bedrijf voor een strategische koper die landelijk wenst uit te breiden, maar ook voor een zelfstandige ondernemer die dit bedrijf wenst voort te zetten. De huidige ondernemer zal de nieuwe eigenaar graag naar behoren inwerken ten behoeve van een goede overdracht en is bij een goede klik bereid een commerciële functie in de onderneming te blijven vervullen, hetgeen de continuïteit en verdere groei zeker ten goede zal komen.

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.

BusinessPartners