Veelzijdig kunststofverwerkend bedrijf

Veelzijdig kunststofverwerkend bedrijf

1.750.000

N NL.

Kunststof verwerkend bedrijf

 

Ref: 1301 RO

 

Deze unieke onderneming is gespecialiseerd in design en de verfijnde en technische bewerking van diverse kunststoffen in combinatie met materialen zoals rvs, aluminium en in combinatie met elektronica en IT hard- en software.

Het bedrijf produceert sophisticated onderdelen voor medische apparatuur tot (grote) displays o.a. voor de grote sport- en elektronicamerken. Naast productie in opdracht en naar specificatie van klanten, heeft onze opdrachtgever een uniek eigen product in de vorm van een interactief display van groot en voor ieder herkenbaar formaat en format dat toegepast kan worden in ziekenhuizen, instanties, warenhuizen, bedrijven.

 

Opdrachtgever heeft een unieke positie in de markt verworven als betrouwbare en snelle leverancier van (combi-) kunststofproducten. De kracht van de onderneming ligt in de sterke combinatie van commercie, functionaliteit en creativiteit waarbij men meedenkt met de klanten in design, materiaal en de meest efficiënte manier van verpakken en presentatie. De onderneming produceert zowel one-offs als series.

 

Omzet gaat naar €1.5 mio, resultaat ca 250 K, enorme groeipotentie.Omvangrijke en waardevol high tech machinepark en productiemiddelen.

10FTE. Gecommitteerde bedrijfscultuur.

Vraagprijs 1.75 mio

De onderneming is gevestigd in Noord-Nederland op een industrieterrein. Het O.G. is eigendom van onze opdrachtgever en kan gekocht dan wel gehuurd worden.

De huidige ondernemer verkoopt wegens privé redenen, hij is graag bereid in goed overleg gedurende een overeen te komen periode samen te werken met de overnemende partij.

Bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.