Succesvol evenementen bureau, Amsterdam

Succesvol evenementen bureau, Amsterdam

800.000

Randstad

Succesvol evenementen bureau

 

Referentie: 1377KQ

 

Onze opdrachtgever  exploiteert  sinds 2012 een succesvol evenementen bureau in Amsterdam . Het betreft voornamelijk de dienstverlening rondom zakelijk evenementen en bijeenkomsten, conferenties, congressen, op oa het gebied van styling, catering, entertainment, muziek, en audiovisueel.

 

Na een tijdelijke terugval als gevolg van Corona is dit dynamische bedrijf weer up en running en heeft het prima langlopende contracten afgesloten met gekende partijen.

 

De omzet in 2022 zal rond de 1 a 1,5 Mio liggen en het resultaat ligt vooralsnog rond de 200k; na een passende management beloning;  duidelijk stijgende lijn.

 

Het bedrijf heeft twee pitches gewonnen met groot tot enorm potentieel; als deze  pitches naar contracten zouden worden geconverteerd, hetgeen naar verwacht rond de jaarwisseling duidelijk wordt, is een upscale van de organisatie nodig om hier invulling aan te geven.

 

Na de acquisitie en voorbereiding wordt de uitwerking van de events en de  lopende contracten uitbesteed aan hoge kwaliteit vaste suppliers waar goede banden mee onderhouden wordt. Deze  partijen kunnen wellicht bij een verkoop van het evenementen bureau van onze client in nader overeen te komen vorm betrokken worden en bijdragen aan de continuïteit.

 

De onderneming is gevestigd op een uitzonderlijk mooie locatie die toevoegt aan de commitment van de medewerkers, opdrachtgevers  en de algehele uitstraling van het bureau.

 

Het marktpotentieel is enorm, opdrachtgever heeft hiervoor de basis gelegd; desondanks kiest opdrachtgever voor een andere invulling in zijn leven, hetgeen de reden is voor de voorgenomen verkoop.

 

Gezocht wordt een strategische koper die reeds een positie in de evenementenbranche heeft, als event bureau, of als cateraar of audiovisueel bedrijf dat zelf invulling wenst te geven aan het groeiende aantal events in portfolio van het bedrijf van onze client.

 

Client is bereid om onder gepaste voorwaarden voor nader te bepalen tijd aan de organisatie verbonden te blijven in het kader van een goede transitie naar de nieuwe eigenaar van de onderneming.