Patent te koop: Add on device voor zaagtafels

Patent te koop: Add on device voor zaagtafels

Aangeboden: Patent Add on device voor zaagtafels

 

Referentie: 230971 HB

 

Onze opdrachtgever heeft een bijzoner effectief Add on device voor de Festool MFT-3 of andere zaagtafels met een T-profiel, ontwikkeld en in NL gepatenteerd.

 

Aan het toestel kunnen eenvoudig in een paar seconden de zaaggeleiderails bevestigd worden van de merken Festool, Makita, Triton, Bosch en Mafell.

 

Het toestel is zowel in hoogte als in verstek verstelbaar van 90 tot 180 graden. Er kan met dit systeem snel en praktisch aan één kant van de zaagtafel gewerkt worden zonder dat het  werkstuk aan de zijden van de zaagtafel uitsteekt. De zaagtafel kan dus doorlopend tegen een wand geplaatst blijven hetgeen zeer ruimte besparend werkt.

Klaar met zagen; klap het toestel weg en de zaagtafel is geheel vrij voor andere werkzaamheden.

 

Dit toestel is een uitkomst voor professionals, zoals timmerlieden, keuken installatiebedrijven, meubelmakers en natuurlijk ook voor doehetzelvers.

Het patent geldt voor Nederland, echter de toepassing van dit unieke tool is geschikt voor de genoemde internationale merken wereldwijd.

 

Opdrachtgever zoekt een koper voor het patent en de uitvinding. of een investeerder/handelspartij die met kapitaal, kennis en kunde wil bijdragen aan de marketing/productie van dit zaagsysteem.

 

Informatie wordt graag verstrekt door Pleun Bakker van BusinessPartners bedrijvenmakelaars, onder NDA.