Patent neusfilter technologie

Patent neusfilter technologie

NL,BE,EU

 

Ter overname aangeboden

 

 Patent neusfilter technologie

 

Ref: 1366 PB

Onze opdrachtgever heeft een wearable device in combinatie met headset ontwikkeld en gepatenteerd. Het device biedt op een zeer comfortabele manier gefilterde schone  lucht aan de gebruiker door middel van de unieke gepatenteerde kleptechnologie met aanvullende ontwikkelde blowerdriversoftware.

Deze toepassing is uniek qua ontwerp, lichtgewicht en gebruiksgemak (voelt aan als een bril bijvoorbeeld). Het device individueel aanpasbaar en inzetbaar voor consumenten en medische toepassingen.

De gepatenteerde kleptechnologie, in de headset, zorgt voor comfortabele, normale en natuurlijke inademing en levert altijd schone gefilterde lucht tijdens het ademen.

De technologie maakt toepassing van hoogwaardige filters mogelijk, zonder dat deze hinderlijk in gezichtveld zitten en zonder ademweerstand te verhogen.

Deze toepassing past geheel in deze tijd, waarin beademingshygiene en vitaliteit voor velen een essentieel onderdeel van het leven worden.

Onze opdrachtgever wenst het patent te verkopen aan een partij die geacht kan worden het apparaat te fabriceren / te vermarkten.

Een transactie in combinatie met royalties is bespreekbaar.

Opdrachtgever is graag bereid te assisteren tijdens een overeen te komen transitieperiode.

Patent uitbreiding buiten Nederland, in Europa en USA zijn momenteel pending.

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.