Patent Nationale Bouwpas

Patent Nationale Bouwpas

500.000

NL

ter overname aangeboden

 

Patent Nationale Bouwpas

 

Ref: 1276

 

Onze opdrachtgever heeft een nationale bouwpas, de Presentiepas, ten behoeve van alle bouwplaatsen in Nederland ontwikkeld, geheel uitgewerkt en gepatenteerd.

Deze bouwpas biedt een unieke en universele oplossing voor de digitale registratie van presentie, manuren en de controle en opslag van de legitimatiebewijzen op alle bouwplaatsen in Nederland. Voor bouwondernemers biedt dit forse voordelen.

 

Bouwbedrijven hebben te maken met een verscherpte regelgeving en de bittere noodzaak om hiermee conform te werken. Strategie en werkwijze moeten steeds worden aangepast om aan de regelgeving te voldoen en hoge boetes te voorkomen. Efficiency is hierbij sleutel om voor zover mogelijk de kosten te beheersen om mee te blijven doen in deze competitieve markt.

 

Het Presentiepas concept is de inventieve, betrouwbare en universele sleutel ten behoeve van overkoepelende bouworganisaties, fiscus, vakorganisaties, bouwondernemers en de werknemers. Het toepassen van een toegangscontrole bij de bouwplaats gelinkt aan de database middels het gepatenteerde Presentiepas zorgt ervoor dat de algemene integriteit in de bouw structureel bevorderd wordt, dat alle betrokken partijen aantoonbaar efficiënter functioneren en zeer forse financiële voordelen behalen.

 

Opdrachtgever wenst Presentiepas over te dragen aan een overkoepelende organisatie die Presentiepas Nederland breed kan uitrollen (en daarbij een forse omzet genereert)  in samenwerking met vakorganisaties, ondernemers en de fiscus, die alle administratief fors besparen en de fiscus qua inkomsten zelfs aanmerkelijk profiteert.

 

De overnamesom van het patent van Presentiepas zal een mix zijn van een eerste vergoeding plus een percentage over de inkomsten van de aan de ca 400.000 tellende bouw gerelateerde werknemers  te verschaffen presentiepassen.