Overname hosting bedrijven te koop

Overname hosting bedrijven te koop

Nederland

Overname hosting bedrijven te koop.

Door onze activiteiten op de bedrijvenmarkt komen wij regelmatig in contact met partijen die interesse hebben in overname hosting bedrijven te koop.

overname hosting bedrijven te koopIn deze tak van business is het een bekend gegeven dat het vergroten van het klantenbestand op eigen kracht door acquisitie en reclame een duur, intensief en langzaam traject is. Maar via de overname hostingbedrijven te koop kan het  klanten bestand veel sneller groeien en levert dit de overnemende partij direct extra inkomsten op. Bovendien  komt het de bezettingsgraad in het personeelsbestand vaak ten goede.

Een andere positieve factor is dat de vestiging van  het hosting bedrijf meestal niet ter zake doet; het contact met klanten verloopt immers 100% via internet, per email of per telefoon.

Een overnemende strategische partij kent de business en weet waar hij op moet letten bij de beoordeling bij een mogelijke overname hosting bedrijven te koop.  Van bijzonder groot belang is in hoeverre de verkopende partij zijn klanten heeft behandeld:  bijvoorbeeld  de beschikbaarheid voor service aan de klanten. De belangrijkste categorie in het klantenbestand is de zakelijke sector, de ondernemers.  Die willen ook buiten  9-17 geholpen kunnen worden, dus hoe beter de nieuwe host, hoe kleiner de kans dat klanten hun contract beëindigen bij overname hosting bedrijven te koop als dit via een activa transactie plaats vindt; bij een aandelen transactie loop je dit risico niet.

Een goede introductie  van de nieuwe host door de verkopende host bij de bestaande klanten is vanzelfsprekend een vereiste.

Daarbij kunnen bijzondere aanbiedingen en eventueel een up-scale van activiteiten aan de klanten worden aangeboden.

Wilt u uw hosting bedrijf verkopen, al of niet in combinatie met domeinregistratie,  of zoekt u overname hosting bedrijven te koop, dan bent u bij BusinessPartners bedrijfsbemiddeling aan het juiste adres. Wij  hebben sinds 200 een enorme database  opgebouwd, ook op www.bedrijfsbemiddeling.nl  waarin we vele tientallen partijen hebben geregistreerd die interesse hebben in overname hosting bedrijven te koop.

Bel hierover gerust met Pleun Bakker op 06543 152 72  of mail op info@businesspartners.nl