ICT bedrijf te koop gevraagd door ICT ondernemer

ICT bedrijf te koop gevraagd door ICT ondernemer

2.000.000

NL

ICT bedrijf te koop gevraagd

Ref: 249 pb

Onze opdrachtgever exploiteert -succesvol- een breed georiënteerd ICT bedrijf in de omgeving van Helmond. Het bedrijf  groeit bestendig dankzij goed ondernemerschap, , een breed aanbod, goede service  en betrokken medewerkers.

Hij  zoekt een ICT bedrijf te koop dat actief is in de ICT in de ruimste zin van het woord. Bedrijven die als core business netwerk-systeembeheer (op locatie en/of in de cloud) doen en/of bedrijven die gespecialiseerd zijn in VoIP sluiten het beste bij de organisatie van onze cliënt aan, maar hard- en softwareontwikkeling, Office 365 / SharePoint oplossingen, websiteontwikkeling, detachering kunnen eveneens interessant zijn voor onze cliënt. Het gezochte bedrijf hoeft niet per definitie zeer succesvol te zijn maar het bedrijf dient wel levensvatbaar te zijn en voldoende perspectief bieden in een combinatie met de ICT onderneming van onze opdrachtgever.

ICT bedrijf te koop gevraagdBedrijven in de grootte van enkele personen tot 20-25 FTE genieten de voorkeur.

De locatie van het ICT bedrijf te koop gevraagd is bij voorkeur in de driehoek Den Bosch, Nijmegen, Helmond.

Overnameprijs:  deze mag tot 2 mio zijn maar in faire verhouding met de bedrijfsresultaten.

Wij informeren u graag verder inzake het ICT bedrijf te koop gevraagd na wederzijdse ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Belt u gerust met Pleun Bakker, 06543 152 72 of mail pb@businesspartners-bv.nl