Lollypop’s kadoshop

Lollypop’s kadoshop

Business Partner Overeenkomst

Verkoop Lollypop’s


Na 20 jaar een winkel met verkoop van kaarten, kado’s, bonbons en snoepgoed in Maarssen te hebben gedreven werd het tijd voor iets anders. Medio 2009 heb ik via internet de site van BusinessPartners gevonden en een mail gestuurd. Ik wilde graag vrijblijvend advies over de waarde en hoe het proces zou gaan.

Via BusinessPartners nam bedrijfsmakelaar Joke Holm contact met mij op. Zij heeft mij enorm goed geadviseerd  en daarom  heb ik in februari 2010 opdracht gegeven aan BusinessPartners tot verkoop van de winkel.

De uitwerking van de analyse en waardebepaling door BusinessPartners gaf mij veel vertrouwen in een verkoop aan de juiste opvolger van mijn winkel. Na met een aantal potentiële kandidaten te hebben kennisgemaakt, heb ik eind maart kennisgemaakt met Simone Block. Zij leek de juiste opvolger.

Uiteindelijk werd op 16 april 2010 na een paar uitgebreide besprekingen de koopovereenkomst die door BusinessPartners was opgesteld getekend. Simone Block heeft vanaf dat moment regelmatig in mijn winkel meegelopen en de overdracht op 25 juli was dan ook geen enkel probleem.

 

De begeleiding door BusinessPartners is mij zeer goed bevallen, professioneel en zeer discreet zijn de juiste kandiaten uit de reacties gefilterd en aan mij voorgesteld.

Jolanda van Vliet