Dunico

Dunico

Betreft: aanbeveling

Haarlem,

29 april 2020 Beste Pleun, Langs deze weg wil ik je bedanken voor een vlotte en adequate afhandeling van de verkoop van mijn reclamebureau Dunico.

Dunico is een full service reclamebureau dat allerlei online & offline marketing & communicatie mogelijkheden biedt om een merk in de markt te zetten of een merk te versterken.

Naast het bouwen, onderhouden en hosten van websites en webwinkels verzorgt Dunico media inkoop, e-mail marketing, abri campagnes, animatiefilms, opmaak van advertenties, ontwerp van huisstijlen en andere vormen van marketing & communicatie voor zowel multinationals als MKB bedrijven.

In het begin vond ik de samenwerking wel spannend omdat ik het idee had dat Pleun in mijn branche nog niet heel veel verkopen had gedaan. Ik vroeg mij af of mijn verkoop niet heel anders was dan de verkoop van bijvoorbeeld een fabriek. In onze gesprekken kwam al snel naar voren dat Pleun met al zijn ervaring en expertise de “right man for the job” was.

Pleun heeft de verkoop van begin af aan met veel deskundigheid geleid. Hij wist op de juiste momenten mijn ongeduldigheid af te remmen en gaf vertrouwen om een succesvol einddoel te bereiken. Pleun zorgt voor een zorgvuldige selectie van kandidaten en laat kandidaten voordat er teveel informatie weg gegeven wordt een geheimhoudingsverklaring tekenen. De bedrijfswaardering die uitgevoerd wordt is is grondig en realistisch. Dat is fijn voor zowel verkoper als koper. Je ziet hier ook in terug dat Pleun veel ervaring heeft op financieel gebied.

In alle onzekerheid die bij een bedrijfsovername komt kijken is Pleun de rustgevende factor en geeft hij in alle kalmte de richting aan naar een succesvolle verkoop.

Pleun nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Hartelijke groet,

David Pinto