C&C Parts B.V.

C&C Parts B.V.

ICT bedrijf te koop

Beste Pleun, Ruim 30 jaar geleden zijn wij begonnen met C & C Parts BV, een bedrijf dat specialist is in remmen voor een nichemarkt, (semi) klassieke auto’s.

In 2008 bleek dat binnen de familie geen opvolging voorhanden was. Bij Business Partners, en met name bij jou, hebben wij een partij gevonden die qua deskundigheid en marktbenadering een succesvolle overname tot stand heeft gebracht. In 2008 maakte Business Partners een bedrijfsanalyse. Uit deze analyse kwam naar voren dat het bedrijf een enorme voorraad remonderdelen bezit die in de toekomst nog verkocht moest worden. Dit onderdeel was een bijzondere uitdaging bij het vinden van een geschikte overnamekandidaat die hiermee om zou kunnen gaan.

Door de bankencrisis in 2009 werd de financiering een onmogelijkheid voor de overnamekandidaten. Omdat Pleun bleef geloven in de verkoopbaarheid van ons bedrijf, heeft hij door de jaren heen zich als een pitbull vastgebeten in dit dossier.

Dit heeft er in 2018 toe geleid (na 10 jaar) dat C & C Parts BV na stevige onderhandelingen en met creatieve oplossingen met betrekking tot de voorraad, is overgenomen voo de vraagprijs door Frans van der Linden, in combinatie met een participatie van het LIOF.

Wij kijken terug op een succesvol traject en danken Business Partners en Pleun in het bijzonder voor alles wat ze door dik en dun voor ons hebben gedaan.

Met Vriendelijke Groet, Wiel en Mia Claessen