Patent verkopen No Cure No Pay

Patent verkopen No Cure No Pay? BusinessPartners begeleidt uitvinders op No Cure No Pay basis bij vermarkting en verkoop van patenten en octrooien en intellectueel eigendom (IP).

De conversie van een briljant idee naar een grote zak met geld…dat is de wens van veel uitvinders. Om die wens te verzilveren is heel wat inzicht en ervaring nodig. Er zal heel wat werk verzet moeten worden en er zullen kosten gemaakt moeten worden. Juist daarom heeft Businesspartners de formule Patent Verkopen No Cure No Pay in het leven geroepen want de meeste uitvinders hebben het financieel niet al te breed.

Wanneer Patent aanvragen?

Een patent aanvragen kun je overwegen als je een idee hebt waarvan je denkt dat het origineel is, nieuw is, nog niet bestaat. Je kunt dit zelf nazoeken, bijvoorbeeld via Google, en meer speciaal via www.espacenet.nl  Je kunt het ook laten uitzoeken door een patentgemachtigde. BusinessPartners kan hierbij assisteren. een aanvraag voor Nederland om mee te beginnen geeft je ruim een jaar wereldwijd bescherming, mits je aanvraag wordt toegewezen en geregistreerd. Daarna wil je wellicht Europees of misschien wel wereldwijd patenteren. Dan gaan de kosten ook oplopen.  Vandaar dat wij regelmatig adviseren om nog even te wachten met het aanvragen van het patent tot het moment dat we dichterbij een mogelijke verkoop van het patent aan denken te zitten, zodat de oplopende kosten hieruit gefinancierd kunnen worden. Soms adviseren we je idee vast te beschermen onder het auteursrecht of copyright, ook dat regelen we voor je op No Cure No Pay basis.

Patent Verkopen No Cure No Pay

patent verkopen no cure no pay

Bij de formule Patent Verkopen No Cure No Pay vragen we een redelijke opstart bijdrage  voor  ons back office, voor de waardering, voor digitale advertizing op en geheimhoudingsverklaringen en vervolgens geen kosten meer tot het moment dat de uitvinder betaling heeft ontvangen. In dat laatste geval berekent BusinessPartners een succes fee in de vorm van een percentage over de ontvangen betalingen.

Wil je meer weten over Patent Verkopen No Cure No Pay ? Bel gerust met Pleun Bakker op 06 543 152 72

Zie ook https://bedrijfsbemiddeling.nl

 

 

BusinessPartners