Online bedrijfsbemiddeling: van deze tijd

Online bedrijfsbemiddeling

online bedrijfsbemiddelingBusinessPartners Online Bedrijfsbemiddeling is een ontwikkeling van deze tijd. Bedrijfsbemiddeling op locatie doen we al 20 jaar. Online bedrijfsbemiddeling doen we 2 jaar. Met toenemend succes!

Persoonlijk contact tussen intermediair en opdrachtgever, feeling met het bedrijf, ook wij vinden deze aspecten inderdaad heel belangrijk. Tegelijkertijd kunnen we heel veel aspecten van uw onderneming en de gewenste doelen via een ervaren luisterend oor en de juiste vraagstelling in beeld krijgen door intensief telefonisch contact, email en website.  Activiteiten en zaken die we in toenemende mate succesvol  online uitvoeren zijn bedrijfswaardebepaling, online checking, offerte, overeenkomsten, adverteren, mailacties, telefonisch en email verkeer met kandidaten et cetera.  Registratie en back-office werk in ons CMS-systeem. Alles ligt vast en kan direct online gecommuniceerd worden.

Met name het maken van de bedrijfswaardebepaling die zo bepalend is voor het nemen van uw beslissing om uw bedrijf te verkopen, of een bedrijf te kopen, is prima online te doen.

Deze manier van online bedrijfsbemiddeling kan online bedrijfsbemiddelingbijzonder efficiënt zijn, tijd- en dus kosten besparend.  Denkt u eens aan de snel toenemende tijd dat we in de file staan op weg naar elkaar. Of te laat komen op onze persoonlijke afspraak. Kopje koffie en social talk, prima , maar een telefoonsessie is vaak ook prima.

Overigens, als u of de situatie het vraagt zijn we graag en snel op locatie. En als het op onderhandelen met de andere partij aankomt zijn we vanzelfsprekend aanwezig. Het gaat ons er immers allemaal om hetzelfde doel te verwezenlijken.

Online bedrijfsbemiddeling is vooral efficiënt. Tijd – en kostenbesparend.  Voor u en voor ons.  Daarom hanteren we bij online bedrijfsbemiddeling lagere tarieven. Na de bedrijfswaardering  (voor een lage vergoeding) doen we de feitelijke bedrijfsbemiddeling zoals bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername, participatie, patent verkopen en start-up op No Cure No Pay basis. Zo bent u er zeker van dat we ook bij online bedrijfsbemiddeling 100% voor een optimale deal gaan.

Als u interesse heeft in onze online bedrijfsbemiddeling belt u gerust voor een oriënterend kennismakingsgesprek met Pleun Bakker op 06 543 152 72 of mail hem op pleun@businesspartners.nl
Met vriendelijke groet, Pleun Bakker

 

 

 

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP