Onderneming kopen

Onderneming kopen?kompas Wilt u de performance van uw bestaande organisatie verbeteren? Wilt u een groter marktaandeel? Wilt u voor uzelf beginnen? Dan kan een onderneming kopen de weg zijn. U hoeft op deze manier niet een nieuw bedrijf van de grond af op te bouwen. U kunt de nieuwe onderneming kopen ter uitbreiding. BusinessPartners helpt u graag met dit behoorlijk ingewikkelde traject. Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring in de MKB-markt met het aan- en verkopen van bedrijven en het begeleiden van fusies. Als bedrijfsovername adviseur sparren wij samen met u over de strategische waarde van de onderneming die u wilt kopen. Wij nemen het advies, de voorbereidingen en de uitvoerende werkzaamheden voor onze rekening. Wij zorgen dat de huidige eigenaar van de onderneming die u wilt kopen het bedrijf zorgvuldig en integer aan u overdraagt. Samenwerken met BusinessPartners betekent dat u verzekerd bent van een realistische en eerlijke koopprijs en een goed gestructureerde afronding. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op met Pleun Bakker door te bellen naar 06-54315272 of het contactformulier in te vullen.

Naar het contactformulier

Onderneming kopen? Het proces in een notendop:

  • We starten met een uitgebreide kennismaking. Kosteloos en vrijblijvend.
  • Is de samenwerking een feit, dan analyseren we uitgebreid uw mogelijkheden voor een onderneming kopen.
  • Anoniem exploreren van netwerken en de MKB-bedrijvenmarkt.
  • We creëren anoniem een profiel voor “een Bedrijf ter Overname gevraagd” op de belangrijke bedrijven datasites, brancheorganisaties en bij branchegenoten.
  • Wij onderzoeken en waarderen de bedrijven te koop die u interessant vindt.
  • Uitonderhandelen van een goede deal.
  • Complete afronding onderneming kopen inclusief contractwerk.
  • Maximale vertrouwelijkheid gedurende het gehele proces.
  • No Cure No Pay.

Onderneming kopen – No Cure No Pay

onderneming kopenEen bedrijf kopen kent voor ons geen verrassingen meer. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het MKB. Al vele tientallen bedrijfsovernames hebben wij succesvol en naar tevredenheid van beide partijen afgerond. Dit doen wij altijd op basis van No Cure No Pay. Dit betekent dat u ons enkel de succes fee betaalt als u daadwerkelijk een bedrijf overneemt. Een bedrijf aankopen en wilt u weten wat er op dit moment te koop wordt aangeboden. Bekijk ons bedrijfsovername aanbod op de website www.bedrijfsbemiddeling.nl of neem contact op met Pleun Bakker voor advies.

 

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP