Mijn bedrijf in de markt zetten?

geheim

Mijn bedrijf in de markt zetten?

Beste allen,

Denk je erover je bedrijf in de markt zetten ? Als de waarde van je bedrijf duidelijk is geworden na een heldere bedrijfswaardebepaling  en de beslissing om je bedrijf te verkopen is genomen, zullen we je zeer geheimbedrijf in de markt presenteren. Dat doen we anoniem en vertrouwelijk; je wilt waarschijnlijk niet dat het bekend wordt dat je je bedrijf wilt verkopen. Niet aan je personeel, je klanten, de concurrentie, de bank, je leveranciers. Ook niet  de verhuurder, ook niet je buren!

We maken een anoniem profiel waarin kort de bijzonderheden van de onderneming worden beschreven, zonder de lezer op het spoor naar je te verkopen bedrijf te zetten. Het anoniem profiel mailen we naar mogelijk geïnteresseerden uit onze database, en we publiceren op de belangrijke databanken, zoals bedrijventekoop.nl, brookz, mkbase.  Reageerders vragen we een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen alvorens met hen in gesprek te gaan. Bij zo’n eerste gesprek vragen we naar bijzonderheden en  aansluitingspunten. En naar het vermogen van de kandidaat om uw onderneming te kunnen financieren. Verloopt de kennismaking bevredigend dan is het tijd om  te gaan kennismaken en onderhandelen.

 

 

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP
Pleun Bakker
Pleun Bakker is altijd ondernemend geweest, al sinds de blokkendoos. Zelf doen was immer het devies. Op het kinderfietsje de drukke Oudedijk op, tegen het verkeer in want dan kon je dat tenminste goed zien aankomen. Lees meer over Pleun
BusinessPartners