Crowdfunding

 
Crowdfunding brengt je patent of start-up in de markt

Crowdfunding

Bedrijfsovername, bedrijfsoverdracht, patent, participatie via crowdfunding: heel veel prachtige kansen worden niet benut omdat de ondernemer de benodigde funding niet rond krijgt. De bank geeft u graag een paraplu als u garandeert dat de zon blijft schijnen. De motor van onze economie is het MKB. BV Nederland drijft op datzelfde MKB. Zonder het MKB geen bank. En toch… het MKB is niet gewild bij de bank. Toch drijft de BV Nederland op datzelfde MKB. ZZP-ers hebben een enorme ondernemingslust, maar zij lijden onder de regelgeving. Het publiek, the Crowd, begrijpt dit. Bovendien, sparen bij de bank brengt tegenwoordig niets op. Crowdfunding is de nieuwe manier van funden. Voor de geldgever als mede ondernemer wordt beleggen weer interessant. Als geldlener bepaalt u zelf het geldbedrag dat u wilt investeren.

In de USA is Crowdfunding in de laatste jaren naar een miljardenomvang gegroeid.

The Crowd wil investeren in ondernemers en bedrijven;
in een mooi product, in een rendabel project.
Men investeert alleen via een solide crowdfunding platform. BusinessPartners wijst de weg.

Crowdfunding vindt plaats via een crowdfundingplatform. crowdfundingHier ontmoeten geldleners en geldgevers elkaar. Een goed beleggingsplatform controleert de ondernemers en de proposities. Men heeft een track record en men zorgt voor heldere rapportage. Het crowdfund werkt onder toezicht van de AFM. BusinessPartners begeleidt de voorbereiding en de aanvraag, eventuele onderhandelingen op No Cure No Pay basis. Voor een succesvolle funding inclusief financieel model en presentatiefilm vragen we en faire vergoeding, uw project dient optimaal en professioneel gepresenteerd te worden.

Van het ontbrekende kapitaal voor de bouw van uw huis, tot de laatste 30% voor de bedrijfsovername financiering, van de ontwikkeling van een nuttig project tot de vermarkting van een patent. Elke goed onderbouwde opportunity kan via crowdfunding gefinancierd worden, mits de geldlener aan fundamentele eisen voldoet en de kredietbeoordelaars van het crowdfundingsplatform het project goedkeuren.

Financiering bedrijfsovername, project & patent of octrooi, start-up

 

 

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP
Pleun Bakker
Pleun Bakker
Pleun Bakker is altijd ondernemend geweest, al sinds de blokkendoos. Zelf doen was immer het devies. Op het kinderfietsje de drukke Oudedijk op, tegen het verkeer in want dan kon je dat tenminste goed zien aankomen. Lees meer over Pleun

Comments are closed.