Bedrijfsovername adviseur

Een bedrijf kopen of verkopen is een belangrijke en ingrijpende stap. Daarom voor een goede bedrijfsovername, kunt u advies op No Cure No Pay basis inwinnen, het is raadzaam om een ervaren en deskundige bedrijfsovername adviseur in te schakelen. De bedrijfsovernamespecialisten van BusinessPartners bewaken het proces van de bedrijfsoverdracht, voeren de regie en behoeden u voor dure vergissingen in dit complexe proces. Kortom, u heeft een bedrijfsovernamespecialist nodig bij een succesvolle bedrijfsoverdracht. Een expert voor wie het begeleiden van bedrijfsovernames dagelijkse kost is. Een partner die u daarnaast kunt vertrouwen. Maak daarom vrijblijvend een afspraak voor een helder bedrijfsovername advies op maat. Wij beloven u een interessant gesprek.

Afspraak maken

Wat doet een bedrijfsovername adviseur?

Belangrijkste: een bedrijfsovername adviseur is een specialist. BusinessPartners brengt daarom bij verkoop uw bedrijf in kaart, schrijft het informatie memorandum, bepaalt de waarde van uw bedrijf, overlegt met u de vraagprijs en geeft een helder bedrijfsovername advies. Daarnaast zoeken en benaderen wij potentiële kopers, voeren de onderhandelingen en begeleiden de juridische en fiscale afwikkeling van de transactie. Wij zijn een gecertificeerde bedrijfsovernameadviseur en dienen uitsluitend in uw belang. Zo brengen wij de beste deal tot stand en komen voor u tot optimaal resultaat. Soms is ons bedrijfsovername advies om in uw eigen belang juist nog niet te (ver)kopen. Neem vrijblijvend contact met ons op. BusinessPartners vertelt u graag hoe wij u als bedrijfsovername adviseur echt toegevoegde waarde kunnen bieden.

Ja, ik zoek bedrijfsovername advies op maat!

U zoekt voor uw bedrijfsovername een professionele adviseur voor een onafhankelijk bedrijfsovername advies. Een bedrijfsovername adviseur die regelmatig een bedrijfsovername advies geeft. Een partner die u kunt vertrouwen. BusinessPartners begeleidt de verkoop van uw onderneming van het begin tot het afronden van de bedrijfsovername overdracht. Wij brengen partijen effectief bij elkaar en begeleiden u naar een succesvolle transactie, van bedrijfswaardering tot het ondertekenen van de bedrijfsovername. Direct bedrijfsovername advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met bedrijfsovernamespecialist Pleun Bakker.