Bedrijf verkopen No Cure No Pay

Bedrijf verkopen No Cure No Pay?  Sinds 1998 doet BusinessPartners de verkoop van uw onderneming , van A to Z , No Cure No Pay.

Bedrijf verkopen No Cure No Pay

De naam BusinessPartners hebben wij bewust gekozen. Omdat dit goed weer geeft wat onze instelling en onze werkwijze is. Wij bemiddelen bij gemeenschappelijke uitdagingen zoals  je Bedrijf Verkopen op No Cure No Pay basis. Deze projecten verwezenlijken we samen met jou als onze opdrachtgever, kortom, in die context zijn we BusinessPartners in de zin van het woord.

bedrijf verkopen no cure no pay

BusinessPartners: No Win No Fee

No Cure No Pay geldt vanaf de onderhandelingen te behoeve van de fase Bedrijf verkopen No Cure No Pay. Als we als BusinessPartners  met elkaar in zee gaan vragen we een redelijke commitment/fee vergoeding voor onze back office, voor de waardebepaling en de publicatiekosten.

BusinessPartners: No Win No Fee.

Gemeenschappelijk doel

We gaan uiteraard voor een optimale overdracht van je onderneming. We doen dit op No Cure No Pay basis.  Met andere woorden, als de onderneming verkocht is en de koopsom is betaald aan de ondernemer, onze opdrachtgever, pas dan ontvangen wij naar rato een vergoeding.

No Win No Fee

Bij geen resultaat ontvangen wij geen vergoeding en berekenen we geen kosten. Jouw belang is ons belang.

Van start tot finish

De voorbereiding voor de race is cruciaal je moet je potentieel kennen, waar sta je in de grid. Met andere woorden wat is de marktwaarde van je onderneming?

De uitkomst van de bedrijfswaardering van je onderneming vormt de basis om te bepalen of en hoe je het traject Bedrijf verkopen No Cure No Pay zou willen ingaan.

Welke strategie gaan we bepalen ? Onder welke voorwaarden? Met welke overname prijs ?

 

Bedrijf Verkopen NoCureNoPay

BusinessPartners: racing for you

BusinessPartners heeft vele races gereden; BP heeft vele bedrijven succesvol overgedragen. Zie referenties.

Van bedrijfswaardering tot en met de ondertekening van de overdrachtsakte van de bedrijfsoverdracht bij de notaris. Kortom van startvlag tot de finish of  tot en met de bubbels bij de overwinning. Het is de handdruk tussen koper en verkoper : DEAL!

Bedrijf Verkopen No Cure No Pay?  Bel Pleun Bakker, 06 543 152 72

 

 

 

 

BusinessPartners