Bedrijf ter overname aangeboden

Bedrijf ter overname aangeboden

Bedrijf ter overname aangeboden

Het moeilijke aan bedrijfsopvolging

Een bedrijfsopvolger kiezen is altijd erg lastig. Bij familiebedrijven kan dit nog een familielid zijn, maar wat als het een ander soort bedrijf is? Dan gaat men al snel kijken naar eventuele onder posities binnen het bedrijf voor de opvolging. Deze onderdirecteuren moeten dan maar net capabel en enthousiast genoeg zijn om het bedrijf over te nemen. Daarom kiezen veel bedrijfseigenaren voor een andere optie. Het laten overnemen van het bedrijf door een externe partij. Bent u op zoek naar een bedrijf om over te nemen? Of wil u uw bedrijf ter overname aanbieden maar weet u niet waar u moet beginnen? Business partners kan hierin professioneel advies geven en bemiddelen.

Op zoek naar bedrijven die u over kunt nemen?

Bedrijven worden niet zomaar in de krant ter overname aangeboden. In uitzonderlijke gevallen, komt dit wel in het journaal. Bij dit soort bedrijven spelen echter al langer problemen. Het is daarom vaak veel werk om hier uiteindelijk winst uit te halen. Bovendien zijn er op dat moment al onderhandelingen bezig met een andere partij. Wanneer u op zoek bent naar een zaak om over te nemen, kunt u het beste een adviesorgaan inschakelen. Deze kan u meteen helpen met het vinden van een geschikt bedrijf. Hierna zal deze u adviseren over wat verstandig is en bemiddelen tijdens de onderhandelingen.

Een bedrijf ter overname aanbieden?

Zoals hierboven al gezegd werd, kunt u uw zaak niet zomaar in de krant ter overname aanbieden. Ook in dit geval is het dus verstandig om een adviesorgaan in te schakelen. Deze zal u in contact brengen met potentiële kopers en kan ook vanuit u bemiddelen. De formele last van het zaken doen valt dus van uw schouders. Zo heeft u als eigenaar meer tijd voor het regelen van andere belangrijke dingen.

Neem contact met ons op

Lijkt onze service nu iets wat bij uw situatie, bedrijf en wensen past? Neem dan gerust contact op! Onze contactgegevens en correspondentieadres zal u niet onder het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina vinden. Wel kunt u een bericht naar ons sturen wanneer u op dit kopje klikt. Hiervoor hoeft u alleen uw eigen contactgegevens in te vullen. Deze zullen geheim blijven. Vervolgens beantwoorden wij uw bericht per e-mail. Naast onze service bij bedrijfsovername, helpen wij u ook graag met andere zaken. Neem bijvoorbeeld patent kopen en verkopen, maar natuurlijk ook bedrijfswaardering.