Automaterialen Grootveld overgenomen

Jacob Groes neemt Grootveld Automaterialen over

Hilversum, september 2011

Grootveld Automaterialen te Hilversum is overgenomen door Jacob Groes.

Grootveld Automaterialen is opgericht in 1963. Het bedrijf is gericht op onderhoud aan en auto onderdelen van personenauto’s en kleine bedrijfswagens. Een belangrijk focusgebied is de verkoop en montage van auto-elektronica en autoaccessoires ten behoeve van particulieren en bedrijven. De onderneming is gevestigd in een goed uitgerust pand met een goede uitstraling, moderne winkelinrichting en goed uitgeruste werkplaats.

Jacob Groes heeft het bedrijf overgenomen met als doel het bedrijf voort te zetten en te combineren met zijn eigen auto verkoop en onderhoudsactiviteiten. De focus is uitbreiding van de onderhoudswerkzaamheden, de online verkopen en andere activiteiten.

Erik Grootveld: Mijn vader heeft het familiebedrijf opgebouwd sinds 1963. Van jongs af zijn we betrokken geweest bij het bedrijf. Na een lange periode gewerkt te hebben in het bedrijf was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Jean-Paul de Graaf van BusinessPartners  Bedrijfsmakelaars heeft de bedrijfsoverdracht op een prettige manier begeleid, zoals bij andere bedrijfsovernames. Door zijn doorzettingsvermogen is de deal rond gekomen. BusinessPartners heeft een bedrijfswaardering gemaakt, het verkoopmemorandum opgesteld, geschikte kopers gevonden en de onderhandelingen gevoerd en contracten opgesteld en tevens geholpen bij het opstellen van de financieringsaanvraag van de koper.

Voor meer informatie www.grootveld.nl

Laat BusinessPartners u adviseren.
Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

KENNISMAKEN OVER BEDRIJFVERKOOP
Pleun Bakker
Pleun Bakker
Pleun Bakker is altijd ondernemend geweest, al sinds de blokkendoos. Zelf doen was immer het devies. Op het kinderfietsje de drukke Oudedijk op, tegen het verkeer in want dan kon je dat tenminste goed zien aankomen. Lees meer over Pleun

Comments are closed.