WINDMOLEN -LAADSTATIONPROJECT

WINDMOLEN -LAADSTATIONPROJECT

350.000

NL

Investering gevraagd ten behoeve van :

 

WINDMOLEN-LAADSTATION PROJECT

 

 

 

Ref: 247WT

 

Onze opdrachtgever, een partij die internationaal actief is op het gebied van projectontwikkeling in verschillende energie sectoren zoekt een of meerdere investeerders ten behoeve van een WINDPARK/LAADSTATION PROJECT in Nederland

 

Het windmolen/laadstation project bestaat uit 5 windmolens met een bewezen track-record van ieder 500 KW die gezamenlijk zo’n drie miljoen kWh aan stroom produceren. Er ligt een gegarandeerd stroom verkoop contract ten grondslag aan de exploitatie dat voorziet in een jaarlijkse inkomsten stroom van ca. 120.00 euro.

 

Echter, bij de windmolens komt een laadstation om elektrische auto’s te voorzien van windstroom. Door deze unieke maar wel logische combinatie ontstaat een lucratief verdienmodel zodat de windstroom niet meer 4 cent/kWh oplevert maar 15 cent! Dit is een zeer concurrerende prijs aangezien de consumenten stroomprijzen beduidend hoger liggen om van laadpaalstroom langs de snelweg nog maar te zwijgen.

 

De totale investering van dit project bedraagt 350.000 euro t.b.v. de aanschaf van 5 reeds gebouwde en draaiende windmolens alsmede het laadstation voor elektrische auto’s. De jaarlijkse exploitatiekosten: pacht, onderhoud, verzekering, jaarlijkse keuring, bedragen ca. 60.000 euro per jaar. Het jaarlijks rendement voor de investeerder is 7,5 procent per jaar. De minimale tijdsduur van de betrokkenheid van de investeerder bij het project is twee jaar maar kan desgewenst worden verlengd tot tien jaar.

 

Vanzelfsprekend wordt uw reactie vertrouwelijk en onder NDA behandeld.

 

Bedrijvenmakelaar Pleun Bakker van BusinessPartners ziet uw reactie graag tegemoet.