Website, affiliate sales, multifunctioneel

Website, affiliate sales, multifunctioneel

Website, affiliate sales, multifunctioneel

 

Ref: 1328 MZ

 

Namens onze opdrachtgever ter overname aangeboden een vakkundig gebouwde, efficient functionerende multifunctionele website. Prima domeinnaam.

 

Deze Nederlands talige website is inmiddels 12 jaar online en heeft een betrouwbare reputatie.

 

De site heeft op werkdagen tussen de 4000 en 5000 organische bezoekers per dag. Per maand is dat meer dan 100.000 bezoekers, zonder reclame te maken. De verwachting is dat het bezoekersaantal alleen maar zal groeien, ook in het Corona tijdperk. Belangrijke component van de site is de zeer uitgebreide wederzijdse contact generering tussen ZZP-ers en opdrachtgevers. Specifieke pagina’s worden recurring bezocht.

Opdrachtgever ontvangt veel aanvragen van externe bedrijven voor samenwerking, betaalde content en andere mogelijkheden. Er wordt nog steeds iedere dag aan de site gewerkt.

 

Opdrachtgever wenst de website over te dragen aan een sterke grotere professionele partij die de website verder kan ontwikkelen en de hieruit voortvloeiende aanvragen, offertes, opvolging en administratie aankan. Zeer geschikt voor intergreren met webshops. Er is nog veel uitbreiding en verbetering mogelijk.

 

De website werkt met php en MySQL, voldoet aan de nieuwste eisen zoals cookie wetgeving en is geoptimaliseerd voor SEO. Er is in het verleden ook een iOS app gelanceerd, maar dit is niet doorgezet.

 

Men maakt sinds 2 jaar bescheiden gebruik van affiliate marketing, bijv. verzekeringen, opdrachten, boekhoudprogramma’s . Hiervoor is nooit echt een verdienmodel toegepast.

Een strategische koper die een of meerdere webshops zal integreren/koppelen met de website kan veel omzet genereren.

De overnameprijs ligt in het hogere segment.

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.

 

BusinessPartners