Vakopleiding therapeutische kinderzorg  

Vakopleiding therapeutische kinderzorg  

1.950.000

Nederland België

Ter overname aangeboden

 

 Vakopleiding therapeutische kinderzorg

 

Ref: 1341 DR

 

Onze opdrachtgever heeft sinds 2010 een erkende vakopleiding tot Therapeutisch Kindercoach ontwikkeld waarin gewerkt wordt met de dynamiek van het gezin. Met coaching en lichaamswerk wordt het gezinssysteem in beweging gezet en middels inzichten en competenties wordt helder hoe het kind en of gezin met diverse gedrags- en sociaal-emotionele problemen te begeleiden.

De opleiding biedt vanuit een zeer specifieke visie kennis en kunde die de kindercoach in staat stellen het kind en gezin te begeleiden, niet alleen om de klacht te verhelpen maar juist om de oorsprong te vinden en van daaruit verder. In de opleiding leer je door gebruik te maken van verschillende technieken, om adequaat bij de kern van het probleem te komen.

Door het aanbod van verschillende methodieken binnen de opleiding, die afgestemd en toepasbaar in de praktijk zijn, kun je maatwerk leveren aan gezinnen en kinderen (van 4 tot 18 jaar) met uiteenlopende hulpvragen en hen weer in balans brengen en begeleiden. Dit is uniek en zeer effectief, hier is onze opdrachtgever erg trots op.

De opleiding bevat diverse stromingen en heeft een flexibel concept. De opleiding is met een zeer compleet leerplein blendend ingericht.

Diverse certificaten.

Het eenmansbedrijf is thans in Zuid-Holland gevestigd; de vestigingsplaats is echter niet essentieel voor het uitoefenen van dit bedrijf.  Ook geschikt voor een koper uit Belgie.

De omzet bedraagt ca 175k en het resulaat ca 45k. De vraagprijs bedraagt 195k zonder btw, inclusief overdracht van de over jaren opgebouwde kennis, ervaring en leerstof.

 

 

De huidige eigenaar wenst deze kansvolle onderneming te verkopen wegens privéredenen.

 

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag  verder.