Vakopleiding therapeutische kinderzorg  

Vakopleiding therapeutische kinderzorg  

195.000

NL, BE

Ter overname aangeboden

 

 Online vakopleiding tot kindertherapeut

 

Ref: 1341 DR

 

Onze opdrachtgever heeft sinds 2010 een erkende vakopleiding tot kindertherapeut ontwikkeld. De opleiding tot holistisch kindertherapeut kijkt vanuit de holistische visie naar een hulpvraag. Een kind is niet zijn klacht, ziekte en of gedrag. Achter iedere klacht, ziekte en of gedrag zit een boodschap een behoefte. In de opleiding leer je op unieke wijze systemisch en lichaamsgericht werken met de oorzaak, van wat er speelt in het gezin of onder het gedrag of klacht. Het inzetten van systemisch werk in afstemming met lichaamswerk maakt dat klachten en verstoringen werkelijk worden aangegaan en losgelaten kunnen worden. Het levert heling op een breed en diep niveau. Dit is de kracht van de opleiding tot holistisch kindertherapeut.

De vakopleiding tot kindertherapeut biedt in de breedte competenties die nodig zijn om een kind met diverse gedrags- en sociaal-emotionele problemen hulp te kunnen bieden.

De uitgebreide en complete opleiding bevat diverse stromingen en wordt tegenwoordig online aangeboden. Dit is uniek en effectief.

Diverse certificaten.

Het eenmansbedrijf is thans in Zuid-Holland gevestigd; de vestigingsplaats is gezien de online activiteiten echter niet essentieel voor het uitoefenen van dit bedrijf. Ook geschikt voor een koper uit Belgie.

De omzet bedraagt ca 160k en het resulaat ca 60k. De vraagprijs bedraagt 195k  zonder btw, inclusief overdracht van de over jaren opgebouwde kennis, ervaring en leerstof.

 

 

De huidige eigenaar wenst deze kansvolle onderneming te verkopen wegens privéredenen.

 

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag  verder.