Unieke antiekhandel-artgalerie in Brabant

Unieke antiekhandel-artgalerie in Brabant

550.000

Nederland

Unieke antiekhandel-artgalerie in Brabant

 

Ref: 1284 gb

Info bedrijf

Opdrachtgever heeft een unieke antiekhandel-artgalerie met een enorme omvang en met internationale allure  opgebouwd, zowel in handelsvoorraad als in oppervlakte. Meer dan 50 jaar een begrip, zowel nationaal als internationaal.

 

De handelsvoorraad bestaat uit een originele collectie aan Tibetaanse kasten en dressoirs, antieke Spaanse en Duitse kasten, salon- en wandtafels en terracottabeelden van het leger van Xi’an. Grootste collectie bronzen beelden voor binnen en buiten. Grote partijen houten en stenen kunststukken en Buddha beelden tot 15.000 kg.

Fonteinen. Gigantische voorraad klassieke schilderijen. Meer dan 10.000 kunstobjecten.

 

Opdrachtgever biedt deze unieke en exclusieve antiekhandel-artgalerie ter  overname aan bij gebrek aan bedrijfsopvolging.

Bij een verkoopwaarde van de handelsvoorraad van omstreeks € 1.500.000 is de vraagprijs van € 550.000 voor deze omvangrijke en unieke collectie uitermate redelijk te noemen.

 

Afzet

Particulieren, ondernemers, antiekhandel.

 

 

 

 

 

Locatie, onroerend goed                 

Midden-Brabant. Royale en degelijk afgewerkte bedrijfsruimte 3200m2 totaal aan vloeroppervlakte,  2 bouwlagen met kantoorruimte en een groot aantal toonzalen, werkruimtes, perceelopp.2995 m2 (detailhandelsvergunning).

Twee ruime en stijlvolle appartementen/bovenwoningen van 150 m2 en 200 m2, beide met een uitzonderlijk groot dakterras.  1 woning volledig ingericht, gestoffeerd en gemeubileerd heeft een huuropbrengst  van €1.400, de andere woning, niet gemeubileerd, heeft een huuropbrengst van € 1.500.

Ruim parkeren op eigen terrein en goede bereikbaarheid op industrieterrein.

 

Reden overdracht.

Gebrek aan bedrijfsopvolging.

 

Bedrijvenmakelaar Pleun Bakker zal u graag nader informeren