Succesvolle Massage-schoonheidssalon N-H

Succesvolle Massage-schoonheidssalon N-H

150.000

Amsterdam

Massage-schoonheidssalon N-H

 

Ref: 1355BK

 

Zeer succesvolle sfeervolle en compleet ingerichte – en gerenoveerde – massage-schoonheidssalon.

De salon (ca 76 m2) bestaat uit meerdere – praktisch en sfeervol  – ingerichte ruimtes en is gevestigd in een gehuurde toplocatie in een druk bezochte winkelstraat in een levendige wijk in Amsterdam.

De huidige eigenaar wenst deze kansvolle onderneming inclusief inrichting te verkopen; wel is de huide ondernemer bereid aan te blijven in een goede samenwerking met de nieuwe eigenaar, in het belang van een optimale transitie en behoud van het klantenbestand.

De activiteiten van de salon betreffen: , diverse massages, diverse lichaamsbehandeling, massage, gezichtsbehandeling, waxing, ontharing, advisering.

De salon heeft een goede naam opgebouwd en beschikt over een trouwe klantenkring.

De vraagprijs is gesteld op  € 150.000 zonder btw. Deze prijs is gebaseerd op de bedrijfsactiviteiten, verbouwings- en inrichtingskosten (2019) en de zeer volledige inventaris die in nieuwstaat verkeert. Het resultaat in 2021, na ondernemersbeloning, zal ca € 150.000 bedragen en dynamisch doorstijgen. De intrinsieke waarde incl. overname bedraagt € 70.000 en is in de overnamesom inbegrepen.

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.