Solide financieel product; deelname aangeboden

Solide financieel product; deelname aangeboden

100.000

Nederland

Deelname aangeboden in

Solide financieel product

 Onze opdrachtgever beschikt over een uniek financieel systeem dat 15 jaar continu functioneert met aantoonbare rendementen van 25% of hoger op jaarbasis, zonder hapering en zonder dips, zelfs niet in 2008, ook niet gevoelig blijft voor de huidige handelsoorlog, noch voor een Brexit.

De volledig automatisch werkende programmatuur is inmiddels een bewezen en erkende combinatie van continu hoog rendement, veilig, en niet of nauwelijks aan beurstrends/politiek of aan andere voortschrijdende ontwikkelingen onderhevig.

De compensatie voor het verwerven van het belang in het systeem of het aangaan van een samenwerking is in lijn met de uniciteit en het aantoonbaar verdienmodel van het systeem.

Deelname in het systeem als belegging is mogelijk in tranches van € 100.000 (op uw eigen rekening) waarop een netto rendement van gemiddeld 30% zonder kritieke momenten over 15 jaar gemeten zichtbaar is. Deelname is op elk moment te beëindigen.

BusinessPartners heeft een gedegen onderzoek naar dit systeem uitgevoerd hetgeen voor haar reden was om in te treden en om deze propositie gecommitteerd in de markt aan te bieden.

Volledige informatie is beschikbaar voor serieuze gegadigden.