Renovatie- totaal onderhoud bedrijf ter overname

Renovatie- totaal onderhoud bedrijf ter overname

600.000

NL

Ter overname aangeboden

 

 Renovatie- totaal onderhoud bedrijf

 

Ref: 1386 CH

 

Onze opdrachtgever exploiteert reeds gedurende jaren een succesvolle en dynamische onderneming in renovatie en totaal onderhoud van woningen, vakantiewoningen, wooncomplexen, bedrijfspanden in midden en zuidelijk Nederland

 

De onderneming  voert alle werken uit, zowel in de panden als aan de buitenzijde, van sloop tot vervanging, van installatie gawalo en elektra en sanitair, tot schilderwerken, van vloeren tot kozijnen en daken, isolatie, vochtbehandeling en gevelwerken.

 

Men heeft doorlopende opdrachten van vakantieparken, VVE’s, projectontikkelaars en partculieren. Hoge mate van tevredenheid bij opdrachtgevers.

 

Gevestigd in het midden des lands.

 

6 veelzijdige FTE en 1 ZZP-er. die al jaren met een grote mate van zelfstandigheid in het bedrijf werken.

 

Er zijn doorlopend erg veel aanvragen maar de huidige ondernemer kiest er voor de onderneming niet verder uit te breiden, hoewel dit gemakkelijk zou kunnen.

 

De omzet in 2022 zal ca  € 800.000 zijn en het bedrijfsresultaat zal doorgroeien naar ca 250k. De waarde van de gereedschappen en installaties incl 3 hoogwerkers en 5 zeer nette bussen bedraagt ca € 135k.

 

De vraagprijs voor deze goed draaiende onderneming bedraagt €750k

 

Zeer geschikt bedrijf voor een strategische koper die landelijk wenst uit te breiden, maar ook voor een zelfstandige ondernemer die dit bedrijf wenst voort te zetten. De huidige ondernemer zal de nieuwe eigenaar graag naar behoren inwerken ten behoeve van een goede overdracht en is bij een goede klik bereid een commerciële functie in de onderneming te blijven vervullen, hetgeen de continuïteit en gewenste groei zeker ten goede zal komen.

 

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.