Platform tbv freelance /ZZP markt

Platform tbv freelance /ZZP markt

85.000

Nederland

ter overname aangeboden

Platform tbv freelance /ZZP markt.

 Ref: 1281 ZZP

 Activiteiten van bedrijf

Opdrachtgever ontwikkelde een uniek platform voor de freelance/ZZP markt dat zich onderscheidt door gedifferentieerde  zoek- en presentatie functies waardoor “contact op maat” ontstaat.   Het platform matcht vraag en aanbod op de freelance/ZZP markt, maar kan ook vrij eenvoudig geschikt worden gemaakt voor matching in andere sectoren. Product is helemaal doorontwikkeld. De freelancer/ ZZP’er wordt goed en persoonlijk in beeld gebracht bij opdrachtgevers en daardoor is gerichte selectie mogelijk en het contact is direct persoonlijk. Ook de werkgevers/opdrachtgever/recruiters kunnen hun zoekadvertenties plaatsen (automatisch posten via ingoedebanen.nl). Er zijn verschillende abonnementsvormen, waar de omzet uit wordt gehaald. Platform is gebouwd met nieuwste techniek en is gekoppeld aan social media en makkelijk te koppelen aan andere (backoffice) systemen middels API’s.

Reden van verkoop is dat de huidige eigenaar zich wil focussen op een andere onderneming.

Onderscheidend vermogen

Wat dit platform anders maakt is dat het de opdrachtgever meer en kwalitatief betere informatie krijgt over de freelancer en ook actief kan zoeken. Daarnaast is het selectie proces veel efficiënter.

Overig

Deze onderneming is interessant voor bedrijven die wat zien in multi-, omnichanneling, die hun dienstverlening ook online willen vermarkten en processen beter integreren. Dat kunnen dus bedrijven zijn zoals recruitmentbureaus, uitzendbureaus, maar ook andere vormen van dienstverlening waarbij matching van vraag en aanbod een rol speelt.

De vraagprijs voor het platform bedraagt € 85.000

Bedrijfsovernameadviseur  Pleun Bakker van BusinessPartners  informeert  u graag verder.