Patent verkopen : Niet losneembare dop voor kartons en flessen.

Patent verkopen : Niet losneembare dop voor kartons en flessen.

NL,EU,WW

Ter overname aangeboden

 

Patent: Niet losneembare dop voor kartons en flessen.

 

Ref: 1370 IP-FK

 

Namens onze opdrachtgever ter overname aangeboden een door hem ontworpen en ontwikkelde afsluitdop, als een alternatief voor dop ontwerpen die door middel van een bandje aan de tuit verbonden zijn.

 

Dit om te voorkomen dat losse doppen in het milieu terechtkomen en om te voldoen aan de nieuwe wetgeving dienaangaande.

 

Deze onderscheidende niet afneembare dop kan toegepast worden op kunststof flessen, bussen, jerrycans, kartons nen potten.  Met name geschikt voor de dranken industrie maar ook voor vloeistoffen. Door de aantrekkelijke en bijzondere looks ook geschikt voor cosmetica producten, en verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld shampoos. Ook geschikt voor toepassing in farmaceutica.

Door de unieke geometrie van het ontwerp blijft de dop tijdens openen in contact met de schroefdraad en creëert tegelijkertijd voldoende opening voor het gemakkelijk uitgieten van de voeistof.

 

NL Patent verleend en PCT lopende.

 

Opdrachtgever wenst het patent te verkopen aan een partij die deze praktische  en onderscheidende afsluitdop kan toepassen in een of meerder segmenten in deze zeer omvangrijke markt.

 

Opdrachtgever wenst een passende beloning gerelateerd aan de orde van grootte en de aard van toepassing door een koper, in combinatie met royalties.

 

Samenwerking met een investeerder is bespreekbaar.

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.