Participant gezocht in onderneming in bewezen brandstof besparend product.

Participant gezocht in onderneming in bewezen brandstof besparend product.

 

Onze opdrachtgever heeft de exclusieve import en vertegenwoordiging voor de Benelux van brandstof besparende tabletten verkregen voor motoren die draaien op vloeibare fossiele brandstof.

 

Gedurende meerdere jaren is aangetoond dat het brandstofverbruik bij personenauto’s met deze tabs tot wel 20% lager kan zijn voor benzine en tot 15% voor diesel. In de meest recente generatie vrachtwagenmotoren (Euro 6) wordt een brandstofbesparing van ongeveer 8% gerealiseerd, met een vermindering van het AdBlue-verbruik tot wel 50%. Dit resulteert in een drastische reductie van schadelijke emissies, zoals CO2 en NOX, tot wel 70%. Bovendien blijven de motoren in betere conditie door de sterk verbeterde verbranding, en wordt de motorolie minder verontreinigd. Dit alles terwijl de chemische samenstelling van de brandstof ongewijzigd blijft, zoals recent aangetoond in de SGS-test van mei 2023.

 

Dit gepatenteerde product is ontwikkeld in de Verenigde Staten, in eerste instantie voor raketmotoren en de effectiviteit ervan is inmiddels ruimschoots bevestigd, niet alleen in de praktijk door gebruikers, maar ook  door diverse laboratoria, waaronder SGS. Praktijktests in diverse landen geven duidelijk de  voordelen aan bij het gebruik van dit unieke brandstofkatalysatoradditief. Het product blijft voortdurend onderworpen aan uitgebreide tests, waaronder momenteel twee praktijktests door TÜV in Duitsland. Uiteraard zijn testimonials en testrapporten beschikbaar.

 

Het succes van dit product groeit in hoog tempo en wordt inmiddels toegepast in meer dan 100 landen, bij o.a. transportbedrijven, politie, brandweer en taxiondernemingen. In Vietnam gaat het product actief ingezet worden om smog te verminderen. Talrijke testimonials onderstrepen de effectiviteit ervan.

 

Het product heeft zich reeds  gedurende enkele decennia bewezen als niet schadelijk voor motoren. De fabrikant staat hier garant voor en heeft een zeer ruime verzekeringsdekking afgesloten bij een gerenommeerde Europese verzekeraar, voor eventuele schade veroorzaakt door het product.

 

 

Participatie:

 

Onze opdrachtgever is op zoek naar een investerende en mede-ondernemende partner om het product op grootschalige wijze in de Benelux te vermarkten. (De vertegenwoordiging in andere EU-landen en vele landen buiten de EU is al toegekend.)

 

GROOTGEBRUIKERS


 

Daarnaast worden instellingen, koeriersbedrijven, transportbedrijven, taxiondernemingen en overheidsorganisaties ook uitgenodigd om kennis te maken met onze opdrachtgever en het product te testen.

Matchmaker Pleun Bakker van BusinessPartners zal u graag verder informeren over dit wel zeer actuele product.