Kasteel te koop incl. Hotel Restaurant Congrescentrum Ardennen

Kasteel te koop incl. Hotel Restaurant Congrescentrum Ardennen

12.000.000

België Ardennen

Kasteel te koop aangeboden incl. Hotel Restaurant Congrescentrum Ardennen

Dit fabelachtig mooie volledig gerestaureerde chateau ligt in de Ardennen en is uitstekend bereikbaar. Het kasteel te koop is gelegen op minder dan 1 uur rijden van Brussel en 3 uur van Amsterdam. Er is zelfs een helikopter landing plaats

Het chateau is gedurende 8 jaar geheel gerestaureerd  en alles is teruggebracht in de authentieke staat en is bovendien smaakvol voorzien van alle gewenste moderne luxe voorzieningen en electronica. Het heuvelachtig landgoed beslaat in haar geheel ca 46 ha.

Deze ongelofelijke locatie biedt werkelijk alle mogelijkheden tot zakelijke exploitatie op hoog niveau:

Hotel met 100 sfeervolle herenkamers met open haarden, suites, slaapkamers, restaurants, brasserie, lounges, gewelfde kelders, wijnkelder. Vergaderzalen presentiezalen, theaterzalen, binnenzwembad, sauna, tennisbaan, zelfs een kapel. Prachtige en romantische trouwlocatie. Eigen parking.

Het kasteel heeft een sfeervolle romantische binnenplaats en een authentieke boerenhoeve. Om het chateau ligt de imposante slotgracht, omgeven door prachtige aangelegde tuinen, bossen en beken.

Recreatie: wandelen, paardrijden, fietsen, mountainbiken. Uitbreiding hotel accommodatie met 60 kamers mogelijk. Vergunning hiertoe zal worden verstrekt .Mogelijkheid tot aanleggen kleinere golfcourse.

De taxatieprijs van dit fabelachtig mooie kasteel te koop incl. alle inrichting en inventaris en 42 ha grond te koop is in het betreffende taxatierapport gesteld op  € 25.000.000.

Verkoopprijs op aanvraag.

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.

BusinessPartners