Internationale Verkooprechten Air Purifier ook tbv COVID-19

Internationale Verkooprechten Air Purifier ook tbv COVID-19

250.000

WW, BV Bonaire

Ter overname aangeboden

 

  Internationale Verkooprechten Air Purifier

(incl. COVID)

 

Ref: 1367 WS

 

 

Namens onze opdrachtgever mogen wij voor substantieel internationaal deel van de wereld ter overname aanbieden alle verkooprechten van een topkwaliteit Air Purifier die de lucht en oppervlaktes in ruimtes zuivert van virussen en bacterien, inclusief het COVID virus.

 

Deze purifier wordt in Scandinavie geproduceerd, is door en door getest door het toonaangevend Deens Technisch Instituut DTI en is recent UL gecertificeerd.  Naast deze purifier behoren meerdere apparaten op het gebied van luchtbehandelingstechniek tot het progamma.

 

Het apparaat is veilig voor mens en dier. Volgens de testen worden virussen vergelijkbaar met COVID virus volledig vernietigd. Geschikt voor alle ruimtes waar mensen bij elkaar vertoeven.

 

Opdrachtgever biedt de verkooprechten aan voor de volgende gebeiden:

Midden Amerika: vanaf Mexico tot Colombia

Gehele Caribische gebied

Suriname

Midden Oosten, muv Israël en Dubai

West Afrika

Indonesië

Australië

Nieuw Zeeland

 

Opdrachtgever beschikt over een omvangrijk netwerk en hij heeft de eerste contacten met grote afnemers wereldwijd reeds gelegd. Hij is bereid met een overnemende partij al of niet tijdelijk samen te werken.

 

De activiteiten zijn ondergebracht in een BV op Bonaire; deze  BV met de aanzienlijke fiscale voordelen is desgewenst in een overname deal inbegrepen.

 

De vraagprijs incl BV is gesteld op € 250.000.

 

BusinessPartners, bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.