Internationale marketing producten satelliet TV zender en dé oplossing voor cyber crime

Internationale marketing producten satelliet TV zender en dé oplossing voor cyber crime

500.000

Nederland Belgie

Aangeboden overname of licentie

     Diverse internationale  marketing producten

(o.a. satelliet TV zender en dé oplossing voor cyber crime)

 

Ref: 1302 vk

Opdrachtgever is een internationale productontwikkelaar, die sinds  2007 is ingeschreven in de KvK. .Opdrachtgever biedt diverse internationale  marketing producten aan.

Inmiddels zijn doorontwikkeld de diverse internationale marketing producten en ook partnerships, domeinnamen, websites etc. De eigenaar wil dit nu verkopen i.v.m.  zijn leeftijd.

Opdrachtgever zoekt een partij die een of meer marketing producten wenst te kopen of in licentie te exploiteren.

 

Internationale satelliet  TV-zender

Dit product gaat over een eigen TV satelliet zender, die spelletjes, kansspelen en gambling gaat uitzenden. (24 uur / 7 dagen)

TV content is:  25 diverse TV formats live,

  • 5 interactieve shows (o.a.  talentenjacht TV, goededoelen TV, interactive quiz-format TV,)
  • 9 kansspelen met live dealers op TV ( o.a. Lucky 5, 6 en7, dice, wheel of fortune, etc)

 

Deze eigen satelliet zender heeft een bereik binnen Europa en daarbuiten. Totaal 34 landen met 46 miljoen huishoudens / 110 miljoen personen (waarvan 11 miljoen gokkers en 26 miljoen personen, die spelletjes doen)

De winst is meer dan € 400 miljoen en wordt gerealiseerd door SMS / 0909 nrs. + kansspelen etc.  Forecast aanwezig. Koper kan zijn eigen product(en) op zijn eigen zender promoten.

 

Website met een unieke mix van 9 winstgevende spellen

Met een volledig aggregatieplatform o.a. een filmstudio die live de 9 kansspelen met dealers om de 5 minuten uitzendt op de website (o.a. Lucky 5, 6 en7, dice, wheel of fortune, etc)  Deze spelen kunnen ook live op de Satelliet TV zender uitgezonden worden.

Entertainment voor senioren voor 24 uur / 7 dagen.

5 Internationale websites met 10.000 games

Verder heeft opdrachtgever contracten met games providers, voor zo’n 10.000 spellen en kunnen internationaal ingezet worden, waarbij veel aandacht voor de senioren. Spellen zijn: puzzels, bingo, kaartspelletjes, mahjong, woordspelletjes etc.

Inkomen op Google AdSense basis. Deze websites zullen de Satelliet TV zender ondersteunen en promoten.

 

Oplossing Cyber Security voor senioren

Bijna 3,5 miljoen Nederlanders waren in 2017 slachtoffer van cybercriminaliteit voor een bedrag van 1,3 miljard euro. Voor Europa 400 miljoen slachtoffers ( 16 miljard euro) Hiervoor heeft opdrachtgever een Cyber Security abonnement voor de seniorenmarkt ontwikkeld om hun computers te beschermen tegen hackers. Een toenemend aantal ouderen heeft moeite met de computer in het algemeen (digitale vaardigheden), maar in het bijzonder in geval van hacken. Als oplossing hiervoor kan men een nieuwe Cyber Security dienstverlening in de markt zetten op basis van Retail partnership. De omzet bij 25.000 abonnementen is € 5.200.000,- Forecast aanwezig.

Advergaming: How games can catapult your brand!

Ook heeft opdrachtgever het product advergaming interactieve advertising tot zijn beschikking, waarmee productplaatsing wordt gecombineerd  met online games. Deze videogames, die zijn gebouwd rond het merk of product, zijn toegankelijk op de website van het bedrijf, op sociale mediasites of als downloadbare content op computers en telefoons. Vele  bedrijven incl.  grotere internationale concerns maken in toenemende mate gebruik van advergaming.

 

9 Internationale websites; inkomen op abonnementsbasis

Content aanwezig voor de verdere ontwikkeling van:

  •  51 live sportzenders worldwide,
  • Toegang tot buitenlandse zenders worldwide,
  • TV, films & series worldwide,
  • TV kanalen van het thuisland voor de grootste bevolkingsgroepen in Europa
  • Een Wereldsportweddenschappen website voor Europa

 

Mits goed uitgerold is een miljoenen omzet binnen bereik. De overnameprijs ligt in lijn met de prognoses. De eigenaar draagt alles netjes over en verdwijnt.

 

Bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.

 

 

 

BusinessPartners