Exploitatierechten opklapbare werkbank

Exploitatierechten opklapbare werkbank

750.000

NL DE BE

EU

WW

ter overname aangeboden

 

Exploitatierechten opklapbare werkbank

 

Ref: 1275

 

Onze opdrachtgever heeft een uitzonderlijke werkbank ontwikkeld en gerealiseerd.  Op deze state of the art werkbank voor de vakman (afbouw, timmerman) en veeleisende hobbyist kun je aanzienlijk sneller, nauwkeuriger, veiliger en comfortabeler werken.

 

Deze universele werkbank is uitermate stabiel, licht in gewicht, draagbaar, opklapbaar en kan uitgebreid worden met hulpstukken voor elektrisch gereedschap. Vakmensen die al jaren met deze multifunctionele werkbank gewerkt hebben willen niet meer zonder. Hij gaat een leven lang mee. Aanschaf betaalt zich terug met hogere arbeidsproductiviteit en professionaliteit.

 

Opdrachtgever wenst de rechten van productie en de wereldwijde vermarkting over te dragen aan een organisatie die wereldwijd een stevige positie inneemt of ambïeert in dit segment.  De verkooprechten kunnen ook per land verleend worden.

 

De te vragen verkoopprijs van de exploitatierechten, eventueel in combinatie met royalties ligt op een niveau dat recht doet aan de bijzondere kwaliteit en eigenschappen van de werkbank.

 

Serieuze gegadigden zullen graag nader geïnformeerd worden na ondertekening van de betreffende geheimhoudingsverklaring.