Effectief middel tegen schimmel infecties – Patent pending.

Effectief middel tegen schimmel infecties – Patent pending.

350.000

NL EU Wereldwijd

Effectief middel tegen schimmel infecties (roos-kalknagel-eczeem) Patent pending.

Ref: 5223asmi

Opdrachtgever, innovatief en leidend specialist op microbiologisch gebied in zeer brede zin, heeft onder andere een effectief middel tegen schimmel infecties (roos-kalknagel- eczeem en meer) ontwikkeld. Patent pending.

Opdrachtgever biedt de mogelijkheid om te participeren in een organisatie die in 2019 reeds winstgevend is en daarna in zeer progressief  kan doorgroeien op het gebied van nieuwe effectieve farmaceutische middelen tegen schimmel- en bacteriële infecties. Focus ligt nu op de te patenteren proefondervindelijk bewezen effectief middelen tegen schimmelinfecties, waaronder kalknagels en roos in het bijzonder. De door opdrachtgever ontwikkelde methodieken zullen kunnen worden toepast ter voorkoming en genezing van meerdere soorten infecties en bieden bovendien aantoonbaar perspectief naar baanbrekende toepassingen in de behandeling van verschillende ziektes waaronder kanker gerelateerde ziektes.

 

Gevraagd wordt een investering in de orde van € 350.000- € 1000.000 tegen een fair share in het aandelenkapitaal van de huidige bv. Een directie positie voor of namens de investeerder is mogelijk.

 

Bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.

 

BusinessPartners