E-Commerce Specialist ombouwsets fietsen tot E-bikes  

E-Commerce Specialist ombouwsets fietsen tot E-bikes  

240.000

NL BE

E-Commerce Specialist ombouwsets fietsen tot E-bikes

 

Ref: 138 EF

 

Onze opdrachtgever exploiteert reeds gedurende jaren een succesvolle onderneming  die gespciaiseerd is in de levering van electromotoren, batterijen en toebehoren bestemd voor de ombouw naar electrisch van (stads)fietsen, speciale fietsen, bakfietsen, tandems, etc.

 

De onderneming heeft prima inkoopkanalen.

 

Behalve aan particulieren levert het bedrijf aan fietsenmakers, fietsmerken en bedrijven die electromotoren gebruiken voor andere doeleinden dan fietsen.

 

Bestellingen vinden voornamelijk online plaats via de prima website in zowel Nederland en België.

 

Hoge mate van tevredenheid bij opdrachtgevers.

 

Gevestigd in Nederland; de onderneming is niet locatiegebonden.

 

Er zijn doorlopend aanvragen maar de huidige ondernemer kiest er voor de onderneming te beeindigen vanwege andere doelstellingen.

 

De omzet in 2022 zal ca € 900 k zijn en het bedrijfsresultaat zal doorgroeien naar ca 100k. De waarde van de  voorraad  bedraagt nu ca 140k.

 

De vraagprijs bedraagt de voorraad (historische inkoopprijs) + een goodwill van 100k

 

Zeer geschikt bedrijf voor een strategische koper die wenst uit te breiden, maar ook voor een zelfstandige ondernemer die dit bedrijf zelf wenst voort te zetten.

 

De huidige ondernemer zal de nieuwe eigenaar graag naar behoren inwerken ten behoeve van een goede overdracht. Technisch inzicht is wel gewenst om de klanten goed te kunnen informeren.

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder.