Bedrijf ter overname aangeboden: machinefabriek

Bedrijf ter overname aangeboden: machinefabriek

3.750.000

Nederland

Anoniem Profiel:

 

Bedrijf  ter overname aangeboden

 

Machinefabriek ter overname

 

Ref: 1363 EC

 

 

Namens onze cliënt wordt een bedrijf ter overname aangeboden of een samenwerking, het betreft de aandelen of een aandelenbelang in een machinefabriek die gespecialiseerd is in de vervaardiging met hoge nauwkeurigheid van geautomatiseerde machines en onderdelen inclusief tooling, gereedschappen, en overige producten van metaal en kunststof voor zakelijke afnemers in Nederland en in het buitenland. Men beschikt over eigen engineering in eigen huis.

 

Het bedrijf ter overname bestaat ruim 20 jaar en heeft een prima reputatie opgebouwd.

 

Uitgebreid klantenbestand, waaronder gekende partijen.

 

ISO gecertificeerd.

 

Het bedrijf er overname beschikt over kundig en toegewijd personeel, ca 15 FTE, het merendeel langdurig werkzaam in de onderneming.

 

Men huurt het bedrijfspand in dat eigendom is van de aandeelhouder.

 

De omzet bedraagt ca € 3 mio,  Ebitda bedraagt ca € 450 K, de intrinsieke waarde is ca € 1,9 mio, inclusief uitgebreid up to date machinepark.

 

De huidige ondernemer wenst het bedrijf over te dragen aan een geschikte strategische partij  die in staat is de onderneming door te laten groeien. Het management team dat functioneert onder de huidige directie is in staat het bedrijf te runnen in combinatie met de overnemende partij. Men staat open voor een vorm van samenwerking met de overnemende partij.

 

De vraagprijs voor 100% van de aandelen bedraagt € 3,95 M. Gefaseerde overname is bespreekbaar.

 

BusinessPartners bij monde van bedrijfsmakelaar Pleun Bakker informeert u graag verder over dit bedrijf ter overname aangeboden.

 

BusinessPartners